1 март 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 287 "Земя като една човешка длан".

Всеки от нас има едно кътче в душата си което пази частица от България. Колкото и да се опитват да ни обезличат, то ще си остане винаги там... и ще го предаваме на децата си.
Предизвиквам ви с картичка която да изразите това което ви кара да се чувствате българи, което ви кара да се гордеете и което топли сърцето ви.
Това е моето вдъхновение за вас.
В картичката е изполван печат от раздела БЪЛГАРСКИ МОТИВИ в онлайн магазина migito.com. Там можете да намерите и други печати с българска символика, които да използвате в своите проекти.
Можете да използвате също и ПЕЧАТИ АЗБУКИ НА БЪЛГАРСКИ и НАДПИСИ НА БЪЛГАРСКИ.

Наградата за победителя ще бъде материали по ваш избор на стойност 25лв от онлайн магазин migito.com, или изработка на печати според вашите нужди на същата стойност.

С нетърпение очаквам проектите ви!
Migito Petrova

Благодаря на Migito Petrova за българското предизвикателството.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 29 февруари.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: