2 април 2018 г.

Единадесета Национална Картичкофурийска среща - ПРОГРАМАТА

Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.


ЕДИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

21-22 април 2018 г.

хотел "Аква"

гр. Бургас


Темата на срещата ще бъде "Ах, морето" и в тази връзка каним всички да направят картички на морска тема и да ги донесат на срещата. С картичките ще си направим малка изложба, а един от включилите се ще получи награда, предоставена от Руми Дечева от Rumilina Art&Hobby

Ще продължим традицията с размяната на АТС. Всеки, който желае е свободен да изработи и донесе АТС-та, които да размени с останалите участници срещата.


21 април– събота

10,30 ч - 11,30 ч Запознанство и сладки приказки.

11,30 ч - 12,00 ч Крафт - битак Каним всеки, който има неща, които не използва и е готов да се раздели с тях да ги донесе за продажба или размяна. Нека си бъдем полезни едни на други и да си дадем шанс да се сдобием с изгодни нови мателиали.
Размяна на АТС.

12,00ч – 13,00 ч  Пауза за обяд и регистрация в хотела.

13,00ч - 14,30 чДемонстрация на плотер  Silhouette от представител на фирма Адком. Изработване на покана за детско парти.

13,00ч - 16,30 ч  Ръчноизработени цветя от креп хартия -големи макове - Кирилка Симеонова. Всички материали са включени в цената и каквото си изработите остава за вас.
Цена 30лв
Възползвайте се от възможността да се научите да правите такива макове:

14,30ч - 15,30 ч Демонстрация на вакси Prima предоставени от магазин Крафт нещица https://b-wow.net/ Демонстрацията ще бъде проведена от Мартина Стойчева от екипа на Картишок.


15,30 - 16,00ч Демонстрация на оцветяване с маркери "Спектрум" с Кали Павлова - KalySto

16,00 - 19,00ч  Игра с разменени материали. Всеки желаещ да се включи трябва да донесе по един комплект с материали за изработката на картичка или таг /основа, дизайнерски хартийки, дантелки, изрязани елементи и т.н...../ . Ще си ги разменим-на кой каквото се падне, и ще си правим картички на сладка раздумка.

16,30ч - 19,00 ч Работилничка Flag album - Калинка Георгиева .
Цена: 35 лв.




20.30 ч - Обща вечеря на всички участници в срещата в ресторанта на хотела.


22 април – неделя
--закуска


9.30-12.30 чРаботилничка Албум с Ася Великова.
Цена 35 лв.
Един различен и оригинален албум.

9,30 - 12,30ч Работилничка за мъжка картичка -  Татяна Попова. Как да проявим релеф с дистрес мастилата. Как да имитираме ръжда. 

Цена 20лв.


На срещата ще можете да увеличите крафтърските си съкровища от щанда на  магазин Талантино. Ако искате да си поръчате конкретни хартии, можете да го направите на сайта им и да ви бъдат донесени на място на срещата.
Щанд на срещата ще има и магазин Крафт нещица - https://b-wow.net/. Любителите на микс медията ще могат да попълнят запасите си от специални пасти и мастила.
Ще можете да разгледате и заготовките за албуми, предлагани от Калинка Георгиева -  Нещо красиво

Картичкофурии си запазва правото на промяна на обявената програма. При промени ще бъдете своевременно уведомени. Срещите ни и програмите за тях са динамични и е възможно да претърпят изменения в хода на срещата. Моля за повече разбиране.
Записването за работилницата ще става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com. Плащането ще става на място.
За работилницата ще можете да се записвате до 15 април, за да имат време провеждащите ги да си подготвят необходимите комплекти материали.

Участието в срещата е обвързано с такса участие в размер на 10лв., която ще се събира на място.

Всички попълнили до момента формата имат направени резервации за хотела.

Все още има останали свободни стаи от предварително уговорените. Ако има хора, които искат да дойдат, моля да ми пишат и да попълнят формата. Ще се свържа с тях за потвърждение.

Каня да попълнят Формата за присъствие и тези, които няма да ползват хотела. Това е необходимо, за да знаем приблизителната бройка на участниците.
ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

На 21 април вечерта ще се проведе обща вечеря на присъстващите на срещата в ресторанта на хотел "Аква".

За да се включите вечерята попълнете тази форма за участие:
ФОРМА ЗА ВЕЧЕРЯТА!

Само попълнилите тази форма ще бъдат включени в общата вечеря.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: