1 април 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 365 Пролетна картичка с елемент от бирен картон.

Предизвикателство към всички нас днес отправя Дани Ангелова или Водно конче.

Темата на предизвикателството е "Пролетна картичка с елементи от бирен картон". Нека пролетта най-после дойде при нас, пък било то и само като картички.
Създайте пролетни картички като използвате елементи или детайли от бирен картон, независимо дали е в оригиналният си цвят или оцветен. Вие решавате.

Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Ангелова за пролетното предизвикателство!

Пролетни картички, в които са използвали бирен картон, създадоха картичкофеите:





Основата е от плътен картон с налепени по него нарязани елементи от бирен картон, дантела, накъсана хартия от стар наръчник за москвич. Отгоре минах с разредено гесо, а след това направих акварелен ефект и пръски с акрилни бои. Добавих малко дизайнерска хартия, пеперуди, конец, листенца и любимите ми стикери.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 май 2018г., вторник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: