Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.
ПРОГРАМАТА Повече информация ТУК
Очакваме ви в Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - "Сватбен албум" със спонсор Хоби център "Кламер". Консултант на предизвикателството е Бисерка Вълканова.

26 март 2018 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - Сватбен албум

Днес искам да ви поканя в шестото Картичкофурийско албумено предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството ще бъде екипът на Хоби център "Кламер".


Хоби център Кламер отвори врати през ноември 2010 година в Пловдив. При нас можете да намерите материали за декупаж, скрабукинг, микс медия, за различни приложни техники върху стъкло, порцелан и текстил. Ако искате да научите нещо ново или просто да прекарате няколко часа в приятна компания, забавлявайки се с вашето хоби може да посетите нашите курсове и демонстрации. В нашата работилница изработваме заготовки за албуми, папки и кутии. В нашето студио можем да ви изработим печати от твърд полимер, както и да разпечатаме вашите дигитални файлове и проекти.
Преди по-малко от месец закупихме сайта и оборудването на Крафт Елементи и вече можем да изрязваме за вас елементи от бирен картон, МДФ и шперплат, както поръчани от сайта ни, така и по индивидуална поръчка. А само от няколко дни сме представители на Адком за хоби плотерите Silhouette.

Предизвикателството за албум, което решихме да ви зададем е свързано с един от най-щастливите мигове в живота, ден изпълнен с много любов – сватбата. Имате пълна свобода да творите – албум за бъдещи младоженци или мил подарък за сребърна или златна сватба. А ние с нетърпение очакваме вашите проекти!

И така темата на предизвикателството е "Сватбен албум". Създаденият от вас албум трябва да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.

Консултант на предизвикателството ще бъде една много талантлива дама, чийто уникални творби, предизвикват винаги нашето възхищение - Бисерка Вълканова - Bearkis. Тя създаде прекрасен вдъхновяващ сватбен албум за всички нас. Ето и нейното описание на албума:

Здравейте!
Този път Ви представям моя вариант на сватбен албум, с винтидж излъчване , с инспирации от любими , на мнозина от нас, хартии, от "Дома на розите" :) нa Lemoncraft!
Използвах готова конструкция , от спонсора-Хоби център Кламер-Пловдив, с размери 22/22/7см, която съдържа 6 листа/джоб и допълнителни вложки, с крила , така че пропускайки "трудната част", по изработката на тялото, се хвърлих направо в декора. Композицията и декора тези благодатни хартии сами определяха , аз просто ги следвах ...
Албумът , с диз.хартии, ми бе предоставен от любезните спонсори, заедно с хартиени цветя, елементи от бирен картон и дантела; впоследствие, от тях ползвах само част от елементите., тъй като реших цветята да си изработя от текстил-коприна и органза. При конкретното предназначение, има възможност да се добавят имена, на младоженците, засега го оставих с общия надпис, в който се съдържа и предизвикателството. Ще се радвам на Вашето вдъхновение и сторените красоти!А повече, от детайлите, по създаването на албума, ще откриете в блога ми.
Доскоро!


А това е наградата, която ще получи победителят - Албум 21*21 см, комплект дизайнерски хартии 20*20 см, 2 печата, лепило за хартия и картон и ваучер за 10 лева от Крафт елементи.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 май 2018г.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!

4 коментара:

DanielalaArt каза...

За мен предизвикателството е много интересно,защото до сега никога не съм правила албум!Прекрасно вдъхновение от Бисерка Вълканова и страхотна награда от Хоби център "Кламер"!Пожелавам на всички вас,които ще се включите,УСПЕХ!

BEARKIS каза...

Благодаря, за отношението !Надявам се, да Ви видя , с участие!

Iskra каза...

Здравейте,не намирам полето за участие в предизвикателството.

Картичкофурии каза...

Оправих го. Вече можете да качите албума си.