26 март 2018 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 6 - Сватбен албум

Срокът за участие в шестото Картичкофурийско албумено предизвикателство се удължава до 23,59ч на 10 юни, събота.

Спонсор на предизвикателството ще бъде екипът на Хоби център "Кламер".


Хоби център Кламер отвори врати през ноември 2010 година в Пловдив. При нас можете да намерите материали за декупаж, скрабукинг, микс медия, за различни приложни техники върху стъкло, порцелан и текстил. Ако искате да научите нещо ново или просто да прекарате няколко часа в приятна компания, забавлявайки се с вашето хоби може да посетите нашите курсове и демонстрации. В нашата работилница изработваме заготовки за албуми, папки и кутии. В нашето студио можем да ви изработим печати от твърд полимер, както и да разпечатаме вашите дигитални файлове и проекти.
Преди по-малко от месец закупихме сайта и оборудването на Крафт Елементи и вече можем да изрязваме за вас елементи от бирен картон, МДФ и шперплат, както поръчани от сайта ни, така и по индивидуална поръчка. А само от няколко дни сме представители на Адком за хоби плотерите Silhouette.

Предизвикателството за албум, което решихме да ви зададем е свързано с един от най-щастливите мигове в живота, ден изпълнен с много любов – сватбата. Имате пълна свобода да творите – албум за бъдещи младоженци или мил подарък за сребърна или златна сватба. А ние с нетърпение очакваме вашите проекти!

И така темата на предизвикателството е "Сватбен албум". Създаденият от вас албум трябва да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.

Консултант на предизвикателството ще бъде една много талантлива дама, чийто уникални творби, предизвикват винаги нашето възхищение - Бисерка Вълканова - Bearkis. Тя създаде прекрасен вдъхновяващ сватбен албум за всички нас. Ето и нейното описание на албума:

Здравейте!
Този път Ви представям моя вариант на сватбен албум, с винтидж излъчване , с инспирации от любими , на мнозина от нас, хартии, от "Дома на розите" :) нa Lemoncraft!
Използвах готова конструкция , от спонсора-Хоби център Кламер-Пловдив, с размери 22/22/7см, която съдържа 6 листа/джоб и допълнителни вложки, с крила , така че пропускайки "трудната част", по изработката на тялото, се хвърлих направо в декора. Композицията и декора тези благодатни хартии сами определяха , аз просто ги следвах ...
Албумът , с диз.хартии, ми бе предоставен от любезните спонсори, заедно с хартиени цветя, елементи от бирен картон и дантела; впоследствие, от тях ползвах само част от елементите., тъй като реших цветята да си изработя от текстил-коприна и органза. При конкретното предназначение, има възможност да се добавят имена, на младоженците, засега го оставих с общия надпис, в който се съдържа и предизвикателството. Ще се радвам на Вашето вдъхновение и сторените красоти!А повече, от детайлите, по създаването на албума, ще откриете в блога ми.
Доскоро!


А това е наградата, която ще получи победителят - Албум 21*21 см, комплект дизайнерски хартии 20*20 см, 2 печата, лепило за хартия и картон и ваучер за 10 лева от Крафт елементи.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 10 юни 2018г.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!





4 коментара:

DanielalaArt каза...

За мен предизвикателството е много интересно,защото до сега никога не съм правила албум!Прекрасно вдъхновение от Бисерка Вълканова и страхотна награда от Хоби център "Кламер"!Пожелавам на всички вас,които ще се включите,УСПЕХ!

BEARKIS каза...

Благодаря, за отношението !Надявам се, да Ви видя , с участие!

Iskra каза...

Здравейте,не намирам полето за участие в предизвикателството.

Картичкофурии каза...

Оправих го. Вече можете да качите албума си.