1 март 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 363 - "Малки птички"

Здравейте , дойде време отново да ви предизвикам да творите.
Навън всичко е побеляло , студено и вяло .
Само от време на време от клоните на дърветата падат пръски сняг и няколко врабчета наежени се боричкат.
Та ето го моето предизвикателство - ,, Малки птички'' , тези малки същества , които внасят в живота ни и песен , и шум и веселба и много красота .
И един цитат от Йордан Радичков ,, Ако седнем да вием гнездата си с песен , няма да усетим кога ще ги направим. Пиук даде на всички по една песен за виене на гнезда. Като започнахме да вием гнездата с нея , съвсем леко ни стана, гнездата като че сами се извиваха, или още по - точно , песента ги правеше заоблени, леко вдлъбнати , а ние само тук там и помагахме. .... Ако искате и вие да сънувате летящи сънища, опитайте! На човек и без това му се случва много рядко да хвърчи , та за да навакса повече хвърчене , той би трябвало да се научи да заспива с тананикане .(,,Ние врабчетата'').
Наградата за победителя е:
Силвия от Пламарт

Благодаря на Силвия от Пламарт за хвърчащото предизвикателство!

Малки птички долетяха и на вдъхновяващите картички на картичкофеите:







Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 април 2018г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: