14 февруари 2018 г.

ЕДИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА 21-22 АПРИЛ ХОТЕЛ "АКВА" ГР. БУРГАС

Картичкофурии ви канят да се включите в Единадесетата Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 21-22 април 2018г. в хотел "Аква" гр. Бургас.


ЕДИНАДЕСЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

21-22 април 2018 г.

хотел "Аква"

гр. Бургас


Заповядайте на нашата единадесета среща. Обичате да създавате красиви неща, харесвате да творите с хартия, омагьосани сте от картичките, албумчетата, кутийките, всички вие сте добре дошли на нашата поредна среща. Предлагате в своите страници и магазини така любимите ни и мечтани материали и инструменти. Елате да си поговорим, да обменяме идеи, да се учим взаимно, да творим красоти. 

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.
Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Аква, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.


ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Очаквайте скоро и формата за официалната вечеря, която ще се проведе на 21 април.

Краен срок за записване 1 април 2018г.

Програмата за срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Заповядайте и в групата Национални Картичкофурийски срещи. В нея ще можете да се включите в обсъждане на теми, касаещи срещата.

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии cardsaddicted@gmail.com.
Ако желаете нещо конкретно да бъде включено в програмата, имате предложения и идеи или пък искате да попитате нещо пишете ми ЛС във Фейсбук   Desislava Zhejnova.

Няма коментари: