1 януари 2018 г.

Картичкофурийско предизвикателство 360 "Имен ден"

В първите дни на новата 2018 година след многото празнични и почивни дни, ще се опитаме с помощта на креативните дами от екипа на „Картичкофурии“ да ви предизвикаме и вдъхновим за предизвикателство „Имен ден“! Материалите, които са използвани за вдъхновението включват красивите и нежни дизайнерски хартии от Fleur Design, които можете да разгледате тук - https://b-wow.net/Fleur-Design.html
Осигурили сме и награда – ваучер за 30лв от нашето магазинче „Крафт нещица“ – www.b-wow.net, в което имаме доста цветни и изкушаващи материали за скрапбукинг!
С нетърпение очакваме да видим проектите Ви!
„Крафт нещица“ – www.b-wow.net

Благодаря на екипът на „Крафт нещица“ – www.b-wow.net за интересното предизвикателство!

Вдъхновени от темата и от прекрасните материали, изпратени им от спонсора „Крафт нещица“ – www.b-wow.net картички създадоха Картичкофеите:


Тони е използвала в своята картичка Дистрес оксид мастило "Salty Ocean".


Дизайнерската хартия, която Ели е използвала в своята картичка е от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design


В своята картичка Дани е използвала дизайнерска хартия от Дизайнерско блокче хартии "Моят ден", 15см, Fleur Design и хартиени цветя от Комплект хартиени цветя "Бебешки стъпки", Dovecraft.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 февруари 2018г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!









Няма коментари: