Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

3 март 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 329 "Мотиви и орнаменти от извора - етно стил! "

Здравейте, прекрасни Картичкофурии!
Първо искам да Ви поздравя по случай националният празник на България!
Честит 3-ти март! Честито освобождение!
Казвам се Силвана и съм много щастлива, че за първи път ще ви предизвиквам!
Тук искам да Благодаря на Wonder land,че избра точно моят проект,както и за прекрасната награда!
Надявам се да ви хареса темата на моето предизвикателство "Мотиви и орнаменти от извора - етно стил! ".Шевица,пендари, памучна дантела,цървули. . . и др. решавате вие.

Развихрете въображението си и се забавлявайте от сърце.
Аз ще избера победителя и моята награда ще е ваучер на стойност 20лв.от магазин Хоби свят.

Благодаря на Силвана за етно предизвикателството!

Етно мотиви използваха в своите проекти Картичкофеите:

Честита Баба Марта и честит 3-ти март!
Какво по-българско и етно от песента на чанове и мартеница?! Затова и картичката-вдъхновение, която подготвих е във формата на чан. Има семпла декорация мартеница-цвете – ръчно изработено от вълна чрез техниката мокро плъстене. Бордът с топъл ембосинг на българска шевица е направен с печат на Мигито от серията печати „Български мотиви“. За оцветяването на чана са ползвани метални бои. Темата е много вдъхновяваща, поради многото символи, които имаме. С нетърпение очаквам проектите ви!
Честит празник! Бъдете здрави, щастливи и вдъхновени. Извадете етно материалите си и ни покажете вашата традиционно българска картичка.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 16 март 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.