Картичкофурии ви кани да се включите в традиционната ни коледна размяна на картички - Картичкофурийска Коледа - 2017! Записването за размяната става става под ТОЗИ пост
Картичкофурийско албумено предизвикателство 5 - "Коледен албум"
Очакваме вашите коледни албуми до 3 януари 2018г.

2 март 2017 г.

Картичкофурийска игра "Да творим заедно" - Победители

Гласуването за победител в Картичкофурийска игра "Да творим заедно" приключи. Благодаря на всички, които отделиха от времето си, за да гласуват. Честно казано при тези прекрасни проекти изборът беше изключително труден.
Време е да обявя победителите.
На база на вашите гласове първо място печели екипът Elli ---- Радина Анастасова
„МОСТОВЕТЕ на МЕДИСЪН“


На второ място вие класирахте екипът marie ---- Полина Панайотова

Третото място е за екипът Боряна Маринова ---- luna

Честито!

Всички вие можете да използвате логото на играта и да добавите към него като описание кое място сте спечелили.
Все пак награда получава само екипът победител и затова моля Elli и Радина Анастасова да ми напишат адресите си, за да могат спонсорите - Руми от магазин  Rumilina Art&Hobby от Стара Загора и  фирма Ариста-2 ЕООД  - онлайн магазин www.arista-bg.com да им изпратят наградите.

Благодаря отново на всички, които се включиха в играта, на спонсорите, които осигуриха наградите и на всички, които гласуваха.
Проектите, които се изработиха в тази игра бяха прекрасни. Всички участници се постараха максимално и създадоха наистина чудесни, взаимно допълващи се и тематично единни творби. Доказахме, че творческите личности, независимо от сферата, в която творят работят много добре заедно.
Надявам се играта да ви е вдъхновила.
На мен много ми хареса, предполагам, че и на вас. Какво ще кажете? Бихте ли желали да поиграем отново?

Картичкофурийско предизвикателство 325 "Нежност"

Предизвикателството за месец февруари към нас днес отправя една много мила, отзивчива и скромна дама, която сигурна съм всички познавате. Създадените от нея елементи от бирен картон са били прекрасно допълнение на много от нашите проекти. С малък разказ за себе си и предизвикателство към всички нас на Картичкофурии гостува Дани Ангелова или Водно конче.
Картичка, като целувка –сърцето ми затопля с плам и щом очите си притворя ме връща някога и там, където в миналото мое оставил съм момент красив и в туй творение прекрасно сбрал съм този миг щастлив.
В живота на човек има много събития, които той носи в сърцето си за цял живот – сватба, раждане, кръщене, първи учебен ден, бал, именни и рождени дни, сватба… Затваряте очи и си спомняте тези отминали мигове на щастие. С цялата си любов и внимание аз създавам артикули, които да станат носители на тези светли моменти.Изработвам картички, покани, книги за пожелания, албуми, подаръчни кутии и др. ръчно, с въображение и внимание към детайла.
За мое щастие не творя сама, а със всеки свой клиент. Улавям мечтите и фантазиите му и ги пренасям в своите творби. Така споменът е още по-мил, защото от него струи и вашата идея. Когато целият процес е в моите ръце, творя уникати, които разчустват своите притежатели.
За мен е чест и удоволствие творбите ми да бъдат част от вашият живот и да се превърнат в ценен спомен от него. Работя от много години и благодарение на стотиците си клиенти, смятам това да бъде мое призвание и занапред. Очаквам ви, за да създадем заедно прекрасни спомени.
Относно елементите от бирен картон, какво да кажа всичко почна на шега, а сега до къде сме стигнали.
Всички момичета с които работя ме познават, и знаят че правя всичко по силите си за да помогна да сътворят своите проекти.

Темата на предисвикателството е "Нежност".


Няма ограничение за цветовете и техниките, които ще се използват.
Всичко е позволено!
Наградата за победителя я ваучер за 30 лв., който можете да използвате за готови сетове или да си поръчате персонални елементи от бирен картон от Водно конче.

Благодаря на Дани Ангелова за нежното предизвикателство!

Нежни вдъхновения за вас са подготвили Картичкофеите:Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 март 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!