Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

20 януари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 324 "Чаено парти"

Здравейте Картичкофурии,
За мен е чест, че спечелих предизвикателство 320 " Всичко може без картичка" .
Благодаря на Ирена Стефанова за интересното предизвикателство, заради което се осмелих да участвам за първи път в такова.
И ето, че на свой ред аз ви предизвиквам с темата "Чаено парти". Реших да се стоплим малко в тези студени зимни дни :)
От вас се иска да направите картичка, таг или кутийка, която да е свързана с темата, т.е сега дойде ред да използвате всички онези щанци, шаблони, хартии и печати, в които има чашки, чайници и всякакви вкусотии - торти, мъфини, макарони и т.н. Можете да използвате и дигитални печати, стига те да са ръчно оцветени.
Победителят ще избера аз, а за награда съм приготвила,


осигурени с любезното съдействие на armstrongshop.com

Моето вдъхновение за вас е една картичка, която е и чантичка за чай, с присъствието на най - важния гост на едно чаено парти :)

Забавлявайте се ! Бъдете вдъхновени и креативни и не спирайте да правите света едно по-красиво място !
Amitala


Благодаря на Amitala  за чаеното предизвикателство!

Вдъхновени от темата твориха Картичкофеите/


Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 февруари 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.