1 ноември 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 354 - "Блестящи акценти"

Спонсор на месечното предизвикателство в Картичкофурии през ноември е фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/. Присъствалите на Десетата Национална Картичкофурийска среща имаха възможност да присъстват на представянето на част от техните продукти. Сега можете да прочетете повече за тях:


От 26 години фирма Адком предлага на нашия пазар цялостни решения за дигитален и широкоформатен печат, печат върху текстил, софтуер, графични таблети и професионални скенери.
Адком е първият вносител на марки, които днес са сред най-известните. Сред тях са Xerox, Mutoh, Graphtec, GCC, STAHLS, WACOM, ЕSKO, AGFA и други.
Фирма Адком е официален представител на графичните таблети на Wacom и добре познатите в крафт средите - хоби режещите плотерчета на американския бранд Silhouette.
Ние разполагаме със собствен сервиз и осигуряваме към нашите хоби плотери 2 години гаранция, с възможност потребителя да се консултира с нас по телефон по възникнали въпроси. Също предлагаме и опционални услуги като: инсталация при клиента и обучение за работа с плотера. Сред големите плюсове на плотерчетата Silhouette е че те не се нуждаят от отделно закупуващи се щанци за рязане, не са ограничени нито от размер на щанцата, нито от даден набор от щанци. Всеки може да си направи собствен дизайн, в размер който му харесва.

Темата, по която те ни предлагат да творим е "Блестящи акценти". Използвайте брокат, златни и сребърни детайли, камъни, перли, всичко, което за вас е блестящо.

Наградата, която са подготвили за победителя е 1,50 м или 3 парчета по 50 см термотрансферно глитърно фолио, цвят по избор от следните:

Благодаря на фирма "Адком" - http://www.adcom.bg/ за блестящото предизвикателство!

Блестящи вдъхновяващи проекти създадоха и Картичкофеите:




Крайният срок за участие е 23,59ч на 1 декември 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!








Няма коментари: