5 септември 2017 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 4 "Романтичен албум"

Като продължение на темата за Сезонът на сватбите е и Картичкофурийско албумено предизвикателство 4 . Неговата тема е "Романтичен албум". Това може да бъде албум за сватба, за влюбени, за Свети Валентин, за младо момиче, за романтично пътешествие, вие решавате как да интерпретирате темата.

Спонсор на предизвикателството е една много креативна дама, която използва своят талант в много различни области, една от които е създаването на дигитални дизайнерски хартии. Това е Мина Ангелова. Ето и нейното представяне:

Аз съм човек с много интереси, всичко красиво ме вълнува и провокира, а и съм неутолим авантюрист – изследовател по душа, затова и вероятно се изкушавам да експериментирам с повече от едно хоби 🙂
Като монета с няколко страни съм - икономист по пбразование, специалист Човешки рисурси, запален кулинарен блогър Angellove's Cooking, влюбен във фотограията и със сериозни залитания по скрапбукинг експериментите и дигиталните хартии...
Като на шега от кулинарното ми хоби преди време се роди идеята за Aromas House – кокетно, хоби сладкарско магазинче в центъра на София, което се рада на сериозния интерес и на крафт почитателите.
Именно по техни искания се роди и идеята за Hobby-Lobby – магазинче за крафт маниаците сред приятелите и клиентите ни.
Някъде по това време успях да стартирам и онлан магазинчето си в Етси - MinaArtDesign, където давам воля на страстта си към дигиталните хартийки, която все по-настойчиво започва да си пробива път сред останалите ми задължения и смело да ги измества.

Наградите, които Мина ще предостави на трима от участниците в предизвикателството са 1 първа награда - 2 дигитални албумчета по избор и 2 подгласни награди - по 1 дигитално албумче - по избор.

Създаденият от вас албум трябва да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.

Консултант на третото Картичкофурийско албумено предизвикателство ще бъде Андреяна Попматеева - Addii - един изключително талантлив творец и автор на изключително красиви картички, албуми и други проекти.

А това е романтичният албум, който тя изработи като вдъхновение за всички нас, използвайки дигиталното албумче Wild Roses, предоставено и от Мина Ангелова.








Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 20 октомври.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





1 коментар:

Ellie каза...

Привет, момичета! Не успявам да добавя линк към моето участие. Ето и моето албумче: http://lavenderdreamsandbutterflies.blogspot.bg/2017/10/blog-post.html