6 юли 2017 г.

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"

Заповядайте в третото Картичкофурийско албумено предизвикателство.

Спонсор на предизвикателството е екипът на Талантино.

„Талантино“ ЕООД е създадена през 2007 г. Фирмата ни има различни предмети на дейност, с които можем да помогнем, за да осъществите Вашите идеи – магазин за хоби и арт материали, копирен център и зала за провеждане на различни събития.
Реалният ни магазин се намира на удобно място в центъра на гр.Пловдив и при нас може да намерите материали за скрапбукинг, декупаж, рисуване върху стъкло и текстил, моделиране,и много други.
Може да ни посетите, и за да разпечатаме файлове за Вашите проекти.От тук се роди и нашата идея да подкрепим български талантливи творци,закупувайки лицензи за дигиталните им дизайни и да ги превърнем в реални продукти, до които може да се докосне по-голяма аудитория.Вече работим с четири прекрасни момичета – Карамфила Сидерова, Frou Frou Craft, ValariesShop и Damayanti Studio.

Наградите ще са за
1-во място - 3 албума с размер 30/30 см от дигиталните дизайнери по избор на спечелилия,
2-ро място - 2 албум с размер 30/30 см от дигиталните дизайнери по избор на спечелилия,
3-то място - 1 албум с размер 30/30 см от дигиталните дизайнери по избор на спечелилия.

Темата на това предизвикателство ще е "Детски албум". Вие избирате как и в какви цветове да изработите детският албум. Създаденият от вас албум трябва да отговоря на следните две условия - да има минимум 6 листа или 12 страници. и да не е по-малък от А6 размер, т.е. 10,5 на 14,8 см.

Консултант на третото Картичкофурийско албумено предизвикателство ще бъде Ася Великова. С нейното оригинално и уникално творчество можете да се запознаете от страничката и във фейсбук ABCrafter - ръчно изработени чудесийки

За вашето вдъхновения Ася Великова изработи този прекрасен детски албум с хартии от колекцията Classis Baby Boy на Карамфила, предоставени и от Талантино.

Целият албум можете да разгледате в това клипче на Ася Великова.
https://www.youtube.com/watch?v=LoIC4Mk5lGU&feature=youtu.be

Крайният срок за участие в предизвикателството ще е 1 септември.

Можете да участвате само с нови албуми, създадени след датата на стартиране на предизвикателството. При публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с албума си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





2 коментара:

Ani каза...

Не ми дава активен линк да се включа в предизвикателството...

Картичкофурии каза...

Извинявам се. Вече можете да добавите албума си. Програмата е активна.