Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

12 май 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 336 „Тийнейджърско“

Здравейте, Картичкофурии!
Ред е на мен Кали (KalySto) да ви поканя в новото предизвикателство тук. Темата е „Тийнейджърско“, а за ваше вдъхновение направих два проекта, които да отговарят прекрасно на младежката натура.
Първо ви показвам една картичка за абитуриентка – светла, ефирна, щастлива и вдъхновена.

А вторият ми проект е тефтер, в който виждате и тяхната по-тъмна и меланхолична страна.
Наградата за победителя ще е ваучер за покупки за 20 лв. от магазинчето на Бо - "Крафт нещица".
И тъй като при мен нещата рядко са обикновени, предлагам за втора награда и шарения тийнейджърски тефтер за най-младата участничка, която ще се включи в предизвикателството (непременно ми пишете ако го искате).

Чакам с нетърпение да видя вашите цветни младежки проекти,
Кали

Благодаря на Кали за тийнейджърското предизвикателство!

Вдъхновяващи тийн проекти създадоха и Картичкофеите :
Крайният срок за участие е 23,59ч на 25 май 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: