3 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 332 "Многоцветно"

Здравейте любители на картичкоправенето.
Заповядайте в месечното предизвикателство за месец април.
Негов спонсор е екипът на Стела Арт от Габрово. Ето малко за тях.
Ние сме сравнително млада фирма от две години и половина сме на пазара.продаваме хоби и арт материали,а от близо година се занимаваме и с производство на предмети от мдф.

Предизвикателството, което те отправят към всички нас е "Многоцветно". Проектите, с който можете да участвате - картичка, албум, таг, кутия или други ръчно изработени хартиени неща, трябва да отговарят на едно основно условие - да имат повече от три цвята.
Темата избирате вие. Очакваме да видим и вашите празнични проекти за Цветница и Великден, това са едни от най-пъстрите празници.

Наградата за победителя ще е ваучер за 30лв от нашият магазин - Стела Арт

Благодаря на екипът на Стела Арт за пъстрото предизвикателство!

Многоцветни картички вдъхновения създадоха за вас Картичкофеите:




Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 май 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени, няма да бъдат зачитани!







Няма коментари: