Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

11 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 330 - Обзор

Първо искам да благодаря на всички картичкофеи, които взеха участие в моето предизвикателство " За най-малките с любов".
Във всички ваши проекти си личеше любовта, с която сте ги направили.
Благодаря ви!
Картичката, която истински ме грабна и е победител в тази игра е на Силвия Спасова - шейкър картичка " Сладки сънища, мъничък Наско":


Тя ще получи наградата - ваучер за 20лв от магазин Крафт нещица. Моля, Силвия Спасова да се свърже с мен на https://www.facebook.com/craftstation42/, за да си получи наградата.

Освен нея, много ме впечатлиха и картичките на Мария:

Усмихната сръчковка

Ели:

Мая:
ииии всички.
Деси

Блатодаря на Деси за детското предизвикателство!
Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Силвия Спасова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 330 17-31 март 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 28 април 2017г.

0 Comments: