3 април 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 328 "Картичка с ръчно изработени цветя и кутийка"

Здравейте, мили крафтърки!

Ние сме Силвето и Ради от БГ-шаблони. Днес имаме честта да Ви отправим следващото, надявам се, за вас интересно и интригуващо поредно предизвикателство.
Идеята, с която искам да разчупим нашите прекрасни проекти и да заложим на едни от първите , но много нежни техники, а именно – ръчно изработените цветя.
Женският месец - Март е месец, които е много красив и нежен, а именно това ме вдъхнови да задам и за Вас една задача. Задача, в която да обърнем повече внимание на техниката за един от най-важните елементи, придаващи много цвят и пъстрота на нашите проекти - цветята.

Предложението ми за този проект е да създадем една поздравителна картичка в кутийка , която да съдържа ръчно изработени цветя.

Ето моето вдъхновение за вас.

Очаквам да видя вие какво ще сътворите, а победителят го очаква награда - ваучер за 30лв за предлаганите от нас шаблони.

Благодаря на Силвето и Ради от БГ-шаблони за цветното предизвикателство!

Вдъхновението за вас подготви Картичкофеята



Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 април 2017г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!





Няма коментари: