3 февруари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 326 "Криле и цветя"

Привет на всички сръчни момичета, очакващи поредното предизвикателство! Честта да го задам, ми отреди Marie и още веднъж искам да ѝ благодаря, че избра моя картичка.
Темата, с която реших да ви предизвикам, е "Крила и цветя".
Оставям на вас да решите какъв хартиен проект да направите - картичка, тагче, кутийка, албумче, книгоразделител, скрапбук или микс медия страничка. Единственото условие е някъде по него да има поне две крилца (пеперудени, на птици, на феи, ангелски, на насекоми, изборът е ваш) и няколко цветенца, които могат да бъдат готови или ръчно изработени, а защо не и отпечатани, или пък част от дизайнерска хартия.
Наградата за проекта, който ме грабне най-много, ще бъде ваучер на стойност 30 лв. от магазин На борсата.

Развихрете въображението си, а аз с нетърпение ще очаквам да видя вашите проекти.
Miss Emerald 

Благодаря на Miss Emerald  за цветно летящото предизвикателство!


С крила и цветя са изпъстрени и вдъхновенията на Картичкофеите:




Картичката е вдъхновена от творчеството на Ed Hardy. За изработването й са ползвани основно печати, сред които и любимият ми „Пепит“ на Мигито, и топъл ембосинг. Цикламената хартия е ръчно оцветена с боя за яйца…червена. Е не се получи точно цвета, който исках, но крайния резултат ми хареса и затова от тази същата хартия изработих мокрите цветя. А крилатото сърце (също печат) долетя тъкмо за един февруарски празник.

Здравейте,творящи дами!Това е картичка ,която изработих за едно завършващо момиче.Вдъхновена от нежността и нежно разцъфтящ млад живот,който носят със себе.Използвала съм за горната част на роклята топъл ембосинг с част на печат.

Разперете крилата на въображението си и ни покажете вашите литнали цветни картички! Пеперуди, водни кончета, феи, всичко що има крила и е съпроводено с цветя е позволено. Моята пеперудено-цветна картичко-кутийка отлетя за една сватба. Желая ви пъстроцветност и успешен полет

Крайният срок за участие е 23,59ч на 16 февруари 2017г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.






Няма коментари: