Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

6 февруари 2017 г.

Картичкофурийско предизвикателство 324 - Обзор

Здравейте на всички картичкофурийски феи ,
Благодаря ви, че се включихте в моето предизвикателство "Чаено парти"!
Както винаги показахте страхотни неща. За момент съжалих, че трябва аз да избера победителя, сега разбирам защо повечето предпочитат сайта да го направи вместо тях - не очаквах изборът да е толкова труден! Определено имам няколко фаворита , но тъй като наградата е само една избрах тя да отиде при Силвана П., защото бях искрено впечатлена от креативната идея.


Честито на Силвана!

Можеш да се свържиш с мен във фейсбук : https://www.facebook.com/wonder.land.54966 за да уточним как да си получиш наградата. Бъдете все така вдъхновени и не спирайте да предизвиквате себе си !

Поздрави Amitala

Благодаря на Amitala за чаеното предизвикателство!

Благодаря на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Силвана ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 324 20 януари - 2 февруари 2017г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 3 март 2017г.

0 Comments: