Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

15 октомври 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 309 - Обзор

Здравейте талантливи картичкофурии,
Дойде време за равносметката от моето предизвикателство.
От предишни участия знаех,че пак ще ми бъде трудно да избера от толкова красиви творби.
Както винаги се започна с гледането и отделянето на десктопа,на всичко което ми грабне окото. Достигнах до заветните 11 участника. Но от всички тях трябваше да избера 1 победител и 2 поощряващи награди.
Няма да си кривя душата ако кажа,че за първи път ми се случи по средата на моето разглеждане и избиране да фокусирам една картичка. И си казах- това ще е! Толкова различна и запомняща се.Тя е от картичките,които не се срещат толкова често и може да остане в съзнанието ти дълго време с цветове, с композиция и с техника на изпълнение. Става въпрос за прекрасната картичка на MiMi - Мария Николова, която получава ваучера от "Крафтърски мечти".

Поощрителните награди от 10% отстъпка от моето магазинче получават:
1. Art With Heart - Galina Stanoeva- смесени чувства на радост и мъка породи в мен сета, изработен за родителите и. Личи си с колко много любов е правен и ме грабна. Който ме познава знае защо съм толкова емоционална на тема родители.
Пожелавам и да са живи и здрави още дълги години!
2. Семплата и изчистена картичка на Поли Христова. Тя винаги ме е в впечатлявала с неподправения елегантен и леко ексцентричен стил,който влага в нейните неща.
Благодаря за участието Ви скъпи талантливи дами. Няма как да отлича всичките 11, които ме грабнаха, но при всеки избор има известна доза субективизъм.
Продължавайте да творите и да бъдете все така креативни!

Благодаря на Валя Калпакова от "Крафтърски мечти" за перленото предизвикателство!

Благодаря и на всички, които се включиха в него!

Честито на победителката!

Честито и на момичетата, които получават награди!

Мария Николова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 309 1 септември - 1 октомври 2016г.