Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

8 юли 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 304 - "Парченца хартия"

Здравейте, мили Картичкофурии!
Имам удоволствието отново да предизвикам въображението ви.
Предлагам да извадите онези малки (а и не толкова малки) парченца дизайнерски хартии, които остават след изработката на поредния проект. Изглеждат негодни за употреба, но са толкова красиви и ни се свиди да ги изхвърлим.

Ето какво съм приготвила за вдъхновение:


Останало оставям на желанията и вкусовете Ви.

Нямам търпение да видя какво ще сътворите!

Мария


Старателно събираните парченца хартия използваха за ваше вдъхновение Картичкофеите:


Винаги ми е било мъчно да изхвърлям остатъците от дизайнерските хартии и картони. Не че малките парченца могат да свършат кой знае каква работа. Но с малко напъни и повече въображение могат да се получат не лоши неща. Резултатът при мен е картичка с остатъците от дизайнерска хартия, използвана за албум.Чудите ли се какво да правите с купищата малки парченца хартия, които ви остават след направата на картичка или пък албум? Повечето от вас сигурно ги хвърлят, но има,сигурна съм, и Плюшкиновци като мен, които си ги прибират, защото им е жал да отидат зян. Аз винаги прибирам и доста често ги употребявам после за пачуърк картичка. Перфектни са за фон. Налепяте ги на бял лист/картон, зашивате ги на машината и си имате интересен, уникален и арт фон! Украсата отгоре може и да е по-семпла, както направих аз в случая. Творих картичката с мисъл за една позната, която е луд фен на копчетата! Мисля, че доста симпатично ми се получи дръвчето :)
А вие? Какво ще направите с остатъците от хартиийките?


Крайният срок за участие е 23,59ч на 21 юли 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.