11 ноември 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 317 "Картичка с природни материали"

Привет, творящи хора.
Днес е мой ред, Кат, да ви предизвикам с тема за картичка или друг вид проект и реших това е "Картичка с природни материали".
Щуреехме с децата на разходки в парка миналата седмица и попаднахме на цяла полянка, осеяна с малки шишарки от кипарис (дано да няма ботаници сред вас, че току виж се оказало друго иглолистно дърво). Събрахме си цял джоб, така както правехме лятото в Пампорово с едни много интересни мъхове по дърветата. Този тип материали, идващи от природата, винаги много ме вдъхновяват -и като цветове,и като текстури и материали. Дървета,клечки,шишарки, канела, анасон, сушени цветя, връвчици, семенца - толкова са различни и интересни.Огледайте се около вас и вижте какво ще ви намигне.А после споделете с нас, а аз ще се погрижа най-интересния проект да получи скромна наградка от мен.
Ето и моето вдъхновение към вас:
Кат

Благодаря на Кат за природното предизвикателство!

Природни материали е използвала в своята картичка Картичкофеята:

За изработването на картичката са използвани хартия от рециклирани материали и хербаризирани листа и цветенца.


Ели от Работилничка Мечтатели


Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 ноември 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.





Няма коментари: