Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

2 май 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 297 - Картичка - плик

Здравейте картичкофурии,
Месец май е много важен за нас от Магазин Пи Ем Арт. През този месец нашият магазин става на 2 години. Много се радваме точно сега да отправим предизвикателство към всички вас.
Май месец е месецът на баловете, има и много именни дни и други поводи за празнуване. Затова и избрахме да ви предизвикатем да направите Картичка - плик.
Задължителни условия при изработването на вашата картичка са да има поне един движещ се елемент, картичката да е с интересна сгъвка, и да има ръчно изработени цветя.Наградите са две - ваучер за покупка на стойност 25лв, и ваучер за еднократна отстъпка от 10℅ с валидност един месец.
Магазин Пи Ем Арт

Крайният срок за участие е 23,59ч на 3 юни 2016г.

Моля, да участвате с НОВИ ПРОЕКТИ, създадени след датата на задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка участие като отделен линк. И моля с проект участвал в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си или фейсбук страницата си/албума/ добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участия без линк водещ към предизвикателството, в което са включени няма да бъдат зачитани!

5 Comments:

Богомила said...

Страхотна картичка, както винаги! БРАВОООООО!!!!

Aneliya Popova said...

Красота!

Анонимен said...

Надпреварата за наградите продължава. Има и няколко простички правила- Картичката Плик да е с интересна сгъвка, движещ се елемент и ръчно изработени цветя. А наградите са две! Очакваме вашите проекти! Поздрави Ели(Работилничка Мечтатели, PM Art)

imlad321 said...

Големи красоти правите бе хора!

ЕлитМК said...

В колко ч ще бъде събитието?