Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

18 март 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 292 - "Бебешка картичка"

Здравейте,
страшно много се радвам, че този месец аз ще ви предизвиквам. Не съм очаквала да стигна до тук.
Тъй като напоследък всичко се върти около бебета, темата ще е "Бебешка картичка" - за момиченце, момченце, каквото си изберете.

Бъдете все така идейни и креативни.
Наградата от мен ще бъде изненада.

Деница Андреева

Благодаря на Деница Андреева за бебешкото предизвикателство.

Бебешки проекти за вашето вдъхновение създадоха Картичкофеите:


Бебешката момическа картичка е предвидена да е част от сет и затова за изработката са ползвани не толкова типични за картички материали като органза и тюл. В случая е използвано цяло парче органза, но би се получила сладурска туту поличка, ако се изработи с отделни парчета органзена панделка.Очаквайте стъпка по стъка описанието на направата на тази картичка в рубриката С помощ от Картичкофея.Скоро ще може да научите и как Ваня е избаротила тези много оригинални бебешки обувчици.

Две момчешки картички за малки сладури.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

1 Comment:

Miroslava Velinova said...

Първият линк на Ради не е активен