Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

4 март 2016 г.

Картичкофурийско предизвикателство 290 - Бинго

Здравейте на всички,
Картичкофурийско предизвикателство 290 задава Цветелина.
Тя избра да ни предизвика по един много интересен и оригинален начин.
Темата на предизвикателството е Бинго. Това е таблицата с елементите, които трябва да включва вашата картичка.

Задачата ви е да си изберете една хоризонтална, вертикална или диагонална линия и написаното от нея да включите в своя проект.
В описанието на картичката ви трябва да е написано по коя линия сте работили.

Наградата за победителя ще е изненада.

Приятно творене и успех на всички.

Благодаря на Цветелина за интересното предизвикателство!

В Бингото със своите проекти се включиха и Картичкофеите:8 март е много близо и затова изработих тази картичка именно за този повод. Използвала съм елементите от хоризонтала - цветя, послание и перлички. Надявам се да съм ви вдъхновила и много от вас да се включат в това предизвикателство!


Отново съм на бебешка вълна.Поредната кутийка за бебешки съкровища която направих по поръчка на една мила и чаровна мама.Любимата ми шаби шик пудра в съчетание с любимото ми напоследък дизайнерско блокче -Моята малка звезда на Скрапбери. За кутийката избрах първият хоризонтален ред -цветя,послание и перли.А за картичката си харесах диагонала-цветя, дантела и ембосинг.

Моята линия от бингото е : цветя, дантела, ембосинг.

Ели ще ви разкаже как е направила красивата си картичка в рубриката С помощ от Картичкофея на 11 март.

Картичката е по повод 8-ми март, а линията на бингото е по диагонала цветя- дантела- ембосинг. За изработката на цветята ползвах росер, който намерих в сандъка на баба. Дантелата е нова, но изглежда доста винтидж, а пеперудата е направена с топъл ембосинг. На цветето-стопер е направен релеф с ембосинг.


Ембосинг, изрязани елементи, метален елемент.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 17 март 2016г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.

0 Comments: