Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.

ПРОГРАМАТА!

Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 9 - “Как да си направим изкуствена кожа от хартия”

Лятна Картичкофурийска Академия 2017 достигна до своята последна - Тема 9. За нея уроче за всички нас подготви Картичкофеята Адриана Салева ...

27 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 280 - ‘Букет от пожелания’

Привет от мен на всички картичкофурии! Изключително ми е приятно на свой ред да предизвиквам въображението ви - Elli
Темата на предизвикателството ми хрумна съвсем спонтанно, докато си експериментирах с новите красиви придобивки, и си помислих че е добра и свежа идея на фона на коледно-зимното настроение, което ни обзема все повече. Цветята и хубавите пожелания вървят ръка за ръка и са нещо, което ще е актулано винаги, а комбинациите от двете са безкрайни.Темата или посланията на вашият ‘Букет от пожелания’ оставям на вас.


А това е наградата за победителя:

Приятно творене!
Благодаря на Elli за предизвикателството букет!

А това е Букетът от пожелания, който подготви за ваше вдъхновение Картичкофеята Теменужка - nuschinka.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 10 декември 2015г., четвъртък.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си. Участие без добавен линк към предизвикателството на Картичкофурии няма да се зачита.Няма ограничение в броя на участията.


0 Comments: