Картичкофурии ви канят да се включите в Десета Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 7-8 октомври 2017г. в хотел "Сити" гр. Стара Загора.
Каня всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата. Моля да попълнят формата не само тези, които ще се настанят в хотел Сити, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване.

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Картичкофурийско албумено предизвикателство 3 "Детски албум"Очаквайте и съветите на Консултанта на предизвикателството Ася Великова.

Представена публикация

Лятна Картичкофурийска Академия - Тема 6 Рози от филтър

В своето хоби използваме разнообразни материали, много от които си имат и друго предназначение. В новата Тема 6 от Лятна Картичкофурийска Ак...

20 ноември 2015 г.

Картичкофурийско предизвикателство 277 - Обзор

Много се радвам, че успях да ви вдъхновя и да видя толкова много участия. Благодаря от сърце на всички за чудесните идеи и красивите картички, които споделихте с нас! Затрудних се доста при избора на победител... и това е 25. Vilini


Поздрави,
Мария

Благодаря на Мария за коледното предизвикателство!

Благождаря на всички, които се включиха!

Честито на победителката!

Vilini ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 277 30 октомври - 12 ноември 2015г. Ти ще вдъхновяваш останалите участници на 11 декември.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Denitsa Andreeva

Цвети Борисова

Поли Христова

Честито момичета!
Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 277 30 октомври - 12 ноември 2015г.

3 Comments:

Denitsa Andreeva said...

Благодаря Ви много. Страшно много ме зарадвахте !!!

Поли Христова said...

И аз благодаря от сърце :)!

vilini said...

Направо подскочих от стола...БЛАГОДАРЯ!