27 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 224 . "Моето лято"

Здравейте, приятели! Тази седмица ние от Двете елши и прекрасните Идея хоби ще ви предизвикаме. Приготвили сме ви едно забавно лятно предизвикателство, което нарекохме "Моето лято".
Опишете ни с вашето творение лятната си ваканция. Дали ще е почивка на море, отдих в планината, вълнуваща екскурзия в чужбина или пък просто семеен пикник - това е вашето лято и ние ще се радваме да ни разкажете за него.
Наградата за един късметлия ще е: Дизайнерско блокче на Bo Bunny (Isabella Paper Pad), перлени основи за картички к-т от 25бр. и елементи от бирен картон - Канарче
А ето какво сме ви приготвили за вдъхновение. Това е картичка с лятната ваканция на Ем, която обожава да прекарва почивните дни заедно със семейството си в тяхната провинциална къща. Няма нищо по-хубаво от това да се събудиш, да погледнеш през прозореца и да видиш цъфналите розови храстчета и шарените пеперуди, които се гонят в тях.
Така че, вдъхновете се от вашата лятна ваканция, а ние ще очакваме проектите ви с нетърпение!

Благодарим на екипът на Двете елши за вдъхновението и на Идея хоби за предоставената награда.

Очакваме картичките, с които ще ни разкажите за вашето лято.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 юли, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





26 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 222 - Обзор

Мили Картичкофурии, Благодаря на всички, които се включиха в предизвикателството "Картичка с ацетат".
 С голямо удоволствие разгледах картичките ви. Чудих се много и в крайна сметка реших победителите да са двама: 

1. Toni-Tochica



 2. Goldie 

 Честито на победителките!

Благодарим на Цвети за оригиналното предизвикателство!

Благодарим и на всички, които се включиха!


Toni-Tochica ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 222 13-23 юни 2014г.
Очакваме и твоят разказ за направата на сладурските бебешки картички.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 22 август!




25 юни 2014 г.

Картичка победител КФП -218

Здравейте, Картичкоправещи - Феи и Фурии!
     Ето че дойдоха и моите пет минути слава :), за което изключително много благодаря на Марта ( http://creations-marta.blogspot.com/ ), чийто избор се спря на моята картичка от предизвикателството й "Картичка за абитуриент".
                                               

  Ако се чудите коя съм ще ви се представя. Аз съм Боряна ( http://borianaalex.blogspot.com/ ) и от една година съм в картичкоправенето.
  Трябва да представя картичката си, но около създаването й няма нищо интересно. Вярвам обаче, че за получателката си, тази картичка е била началото на един приказен бал.
Изработих я по поръчка на моя позната, за която впрочем съм правила повече от десет картички и изискванията й се изчерпват с избор на цветове. В този случай картичката трябваше да бъде в БЯЛО, КРЕМАВО и ЧЕРНО - в тон с роклята на абитуриентката.
  От там нататък изработих елементите с много ентусиазъм, защото отдавна мечтаех да направя такава рокля - с тюл на закачалка, но все не откривах повод. А любимият ми елемент е закачалчицата - видях как се огъва в клипче в Ютуб. Цветята са задължителен елемент за една абитуриентка, така че и от тях сложих.
  Така се получи поредната картичка за абитуриентка, защото за разлика от миналата година, когато изработих само мъжки картички, тази година ми се паднаха само за девойки.
Абитуриентската картичка ми е любима тема, защото тя е свързана с един от най-приятните моменти от младостта - БАЛЪТ. Поне за мен беше така. И до днес с умиление си спомням за моята абитуриентска вечер.
  Приключвам със словоизлиянията си.
  На вас желая вдъхновение и прекрасни творчески моменти.
Прегръдки и целувки 

24 юни 2014 г.

Детска АТС игра - размяна Вълшебство

Мили малки приятели, сигурни сме, че сте потопени във ваканционните игри и забавления и дългите летни дни все не ви стигат да се наиграете.
Днес ние от Картичкофурии искаме да ви поканим  в нашата нова лятна игра за деца от 5 до 16г. Вие сте малки творци, които обичат да правят картички и да майсторят с ръцете си, какво ще кажете да се включите в нашата АТС игра - размяна.
Първо искам да ви разкажа какво е АТС - АТС / Artist Trading Cards възникват през 1997 година и са създадени от швейцарският художник M.Vänçi Stirnemann. По време на своя изложба той изработва малки картини за посетители си. Това са картички с размер 2,5 на 3,5 инча или 64х89см, т.е. с големината на визитка или бейзболна картичка. Те могат да бъдат носени в портфейл или визитник. Могат да бъдат използвани и като визитки. Има много сайтове за размяна на такивя картички. От съществено значение е и гърба на картичката. Всяка от тях трябва да съдържа името на създадеталя си, наименование, дата и номер, а също и някаква друга информация. Съществуват и готови печати, които могат да се използват за гърба на картичките.
Като този например:

Малкият размер позволява за кратко време и с малко материали да направите много картички.

Темата по която трябва да направите своите картички е Вълшебство -  вие всички обичате вълшебните същества в приказките, феите, елфите, русалките и джуджетата, харесвате вълшебните приказки, разкажете ни със своите картичките за своите най-любими  герои и приказки.

Това са правилата за участие в играта:
- направете от 2 до 6 малки картички -  АТС-та с размер 2,5/3,5 инча или 6,5/9см. Молим да спазвате размера на картичките.

- нека вашите картички да са на тема Вълшебство - покажете ни вълшебни герои или вълшебни приказки с тях.
- на гърба на всяка картичка напишете името на автора и, неговата възраст, темата на картичката и нейният номер.

Имате време да правите своите картички до 24 юли.

След тази дата вашите картички трябва да изпратите на Йоана Петкова, която е една малка картичкофурия и ще бъде домакин в нашата игра. За да изпратите своите картички ви е необходим нейният адрес, който ще получите след като пишете на мейла на Картичкофурии. Тя ще събере картичките на всички участници, ще ги размени и ще ви ги изпрати обратно. Освен картичките в писмото ви към нея трябва да сложите 2лв, които тя ще използва, за да ви изпрати картичките.

Малки творци очакваме ви в нашата игра.

Прекрасното АТС със спящата красавица, което съм използвала като илюстрация към играта е дело на Калина/Kalysto


23 юни 2014 г.

Шесто декупажно предизвикателство - „Морски полъх в моят дом”

Шестото декупажно предизвикателство в Картичкофурии съвпада с началото на лятото, а лятото всички свързваме с морето, то и нашата тема е свързана с него.
Спонсор на предизвикателството са нашите приятели от магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/.
Това е тяхното морско предизвикателство към всички вас, любителите на декупажа:

Мили приятеми,
С най-голямо удоволствие искаме да Ви зададем поредното декупажно предизвикателство на тема „Морски полъх в моят дом”. Може да развихрите въображението си и да създадете едно прекрасно кътче от вашия дом в което да релаксирате през горещите летни дни. Направете декупаж с морски мотиви на предмет един или няколко, които добре да съчетаете и композирате във вашият дом. Условията на предизвикателството е използването на структурни или релефни пасти, декупаж с морски мотиви и всичко останало е във вашето въображение
Наградата е кутия за ключове, акрилна боя мат цвят пунш от новата серия на Pentart, декупажно лепило 50мл. Също нов продукт на Pentart течна перла цвят тлъстига и оризова хартия за декупаж –Гирлянди от рози.
Ето и нашите морски вдъхновения за Вас:

Поканете морето да влезе във въшият дом, създайте своят морски кът и ни го покажете. Ѝ тъй като е лято и освен мреме за творчество ни е необходимо и време за почивка и летни емоции, то нашето предизвикателство ще продължи не един, а цели два месеца.


Крайният срок за участие е 23,59 ч на 24 август, неделя.

Слад това жури ще избира Декупажен проект на месеца и трио от най-харесани проекти - Декупажно трио.
Искаме да ви представим и дамите от журито, като сме сигурни, че са познати на всички занимаващи се с декупаж:
Донка Мангачева от Хоби Център Кламер
Елена Раличкова от Работилничка 13
Маня Димитрова от Работилничката
Юлия Андреева от July Art магазинче

И като всяко предизвикателство и в това има и изисквания към участниците:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.





21 юни 2014 г.

Как да се направим ... Метални цветя - Румяна Дечева/Rumilina

Мили Картичкофурии, ще ви покажа как сe изработват "метални" цветя.
Тази техника видях в нета, стори ми се доста интересна и може да се използва за най-различни проекти. Аз за пръв път я приложих за изработка на книгоразделител за една от картичкофурийските размени. Ето и материалите, които съм използвала:



1. Метално фолио.
2. Папка за ембос.
3. Акрилни бои /черна, червена и малко жълта/.
4. Картон.
5. Tattered Florals на Sizzix №656640.
6. Кухненска хартия.
Първо залепям фолиото върху парчетата картон, като много добре приглаждам цялата повърхност за плътно прилепване на фолиото. След това им придавам релеф с избраната папка за ембос. Изрязвам цветята с помощта на шаблона и Биг Шот.


Идва ред на оцветяване на готовите цветчета. Целта е да се получи цвят в основата на придадения релеф и да изпъкне блясъка на фолиото. Нанасям с четка за рисуване първо черна боя, броя бавно до 10, за да засъхне малко, и с парче кухненска хартия започвам да отнемам от боята, по-скоро да я избърсвам от фолиото. Правя същото действие и с другите два цвята бои, до получаване на желания ефект. Може да се нанася върху цялото цвете или само върху части от него.




След това приятно занимание работното ми листче изглежда така:



За да не губя време използвам уреда за топъл ембосинг и изсушавам акрила. С помощта на уред за биговане придавам на венчелистчетата желаната форма.



Събирам изрязаните елементи в цвете и слагам тичинка. Ето тези цветя цъфнаха в моята градина!



Пожелавам ви приятно творене!

Руми

Възползвайте се от интересният урок, който Румяна Дечева/Rumilina е подготвила за вас, за да се включите в Картичкофурийско предизвикателство 223 - "Дантела, метал и рози", с което тя ви предизвиква тази седмица.  









20 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 223 - "Дантела, метал и рози"

Привет Картичкофурии!

За мен е изключителна радост и удоволствие да ви предизвикам да сътворите картички със сърце и сръчни ръце!
Темата е: "Дантела, метал и рози"
Нека дантелата е нежност, металът сила, а розата да е царица.
Творете без ограничения! Изберете сами формата на основата на картичката, големината, цветовете, материалите, които ще използвате /задължителни са само тези зададени в темата/, с дизайнерска хартия или с фон направен от самите вас, любима техника или ще изпробвате нещо ново.
Дайте криле на фантазията си и бъдете креативни!
Ето я и моята картичка-вдъхновение "Чудната градина":

Може да ви се стори странна, но аз обичам да експериментирам и сама се предизвиках да направя нещо различно.
Очаквам с нетърпение вашите проекти. Победителят ще избера аз. Ето и наградата:

Папки за релеф Flowers & Pears Set на Sizzix, печатчета и букетче розички.

Руми

Благодарим на Румяна Дечева/Rumilina за интересното предизвикателство. Тя е гост на нашата рубрика Картичкофурии представя... този месец и можете да прочетете нейният интересен разказ за картичките и ТУК. Очаквайте и създаденият от нея урок за направата на Метални цветя.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 213 в предизвикателството КФП 213 - "Пастелен таг с ръчнонаправено цвете"наvilini.

Картички съчетаващи дантели, метал и рози са подготвили за вас и Картичкофеите:

Дантела метал и рози-каква прекрасна комбинация е измислила Руми.Още щом разбрах за предизвикателството и знаех за кого ще бъде моята картичка.
Тя е толкова нежна и чаровна,
толкова силна духом,че ме зарежда и мен с положителна енергия
и толкова добра,че е царицата на добрината.Това е тя-моята приятелка!



Прекрасна тема,лесна и интересна!
Дантела-нежност,метал -сила,роза-царица.


Пазя едно кенче от бира повече от половин година с идеята да го направя на цвете. Е, най-после му дойде времето. Когато видях темата Роза, метал, дантела веднага си представих една метална роза върху дантела. Другите елементи са не по-малко рециклирани - парче от стар вестник, стара акрилна бяла боя, стар бял лак, който се напуква (толкова беше изсъхнал, че го разреждах с лакочистител, за да мога да го намажа). И няколко нови неща - лепило с лак за декупаж и новата ми пудра шаби уайт. Малко дистрес със състарено дърво, печат часовник, обемен стикер и една импровизация за рамка от 6 слоя хартия, срязани с пънч. Много весело и цапащо беше, но съм доволна от резултата. Очаквам и вашите интерпретации по темата. Успех!


Крайният срок за участие е 23,59ч на 30 юни, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през септември 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.







17 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизивкателство 220 - Обзор

Благодарим Ви, че ни създадохте едно прекрасно лятно, слънчево, усмихнато настроение с чудесните картички, които ни пратихте.
Време е и да съобщим победителят от морското ни предизвикателство.
Избрахме джапанките на Поликсения Христова. Готови сме да ги обуем и да отидем на море!

Честито на Поликсения и Ви пращаме много усмивки!
Екипът на Greta`s Art.

Благодарим на екипа на Greta`s Art за морското предизвикателство.

Честито на победителката!

Поликсения Христова ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 220 30 май - 10 юни 2014г.

Моля, пиши на info@gretasart.com, за уточнение за получаване на наградата.

16 юни 2014 г.

Картичкофурии представя... Румяна Дечева/Rumilina

Днес на гости в нашата рубрика Картичкофурии представя... е една много лъчезарна, изпълнена с ентусиазъм и творческо вдъхновение дама. Запознайте се отблизо с Румяна Дечева/Rumilina:
Привет, Картичкофурии и гости на нашия блог! С някои от вас имам удоволствието да се познавам лично или от интернет пространството. За тези, с които не съм се срещала: Да се запознаем!
Казвам се Румяна Дечева. Родена съм и живея в града на правите улици, поетите и липите Стара Загора! По ред причини не поддържам блогът си и съм се позиционирала във Facebook. Моят ник е Rumilina. Това е второто име с което се обръщат към мен близките ми приятели и хората, които знаят за моето хоби. Измислих си го сама. От Руми и се получи Rumilina. Започва с R и като оградим буквата с кръгче се получава знакът за "запазена марка"/тук ви намигвам/.
Вече съм на 40-ет! Споменавам тази дата с усмивка, защото пътят от първата глътка въздух до тук ми харесва. Последните 13 години го вървя ръка за ръка с моя съпруг, на който съм благодарна, че с времето все по-рядко се сърди за някоя несвършена домакинска работа или не сготвено ядене, когато картичкофурийствам.
На този свят за мен греят три слънца. Едното сутрин изгрява на небето и вечер залязва, а другите две топлят сърцето ми и денем и нощем-моите двама синове. Обичам БГ музика и съм фенка на Графа. Любимият ми празник през годината е Коледа. За мен е семейство, топлина, пълна трапеза, червено, зелено, златно, подаръци… Обожавам да гледам филми на тази тематика. Обичам още приключенски филми и романтични комедии. Любимите ми числа са 7 и 13. Петък 13-ми е късметлийски ден.
По образование съм икономист, работя в държавна институция и сякаш орисията ми е да съм затрупана с хартия. Като си помисля, началото на моята вълшебна приказка с картичкотворенето започна от там. Бях направила/към общия подарък/ за рожден ден на моя колежка малка картичка от тъмно кафяв картон, върху него залепено парченце леко намачкана шарена хартия за опаковане и цвете изработено от органза / остатъци от новото ми перде в хола/, с тичинка от мъниста пришити с ламе. Това е Тя-първата. Разбира се нямам снимка, защото Тя е между другото. Видяла я журналистка от местен вестник /моя приятелка от тогава/ и пожелала да се запознаем. Пита ме от кога правя такива картички и имам ли други. Естествено нямах, но нейните думи ме амбицираха да направя още няколко, ей така да се пробвам. Когато и ги показах, тази почти непозната жена ми казва, че трябва да продължавам да се занимавам точно с това. Дълбоко съм убедена, че в живота няма случайни срещи. Ето тази ми даде тласъка, от който имах нужда.
В интерес на истината след навършване на 33 години в мен се зароди неочаквано и непознато желание да изработвам нещо красиво със собствените си ръце. Исках то да си е само и единствено мое, нещо лично, никой да не вижда как го правя и в същото време да носи радост и усмивка на мнозина. То беше като гореща лава скрита някъде дълбоко в мен, която току се надига да изригне. Знаех, че ще използвам някакви инструменти и …пинсети /може би това обяснява удоволствието, което изпитвам при лепенето на камъчета или почистване на металните шаблони/. Чудех се сама на себе си „Какво мога да правя аз?“ Не мога да плета, не мога да шия, не мога да рисувам, никога не съм творила.
И един ден, в началото на 2010г., както си ровя в нета попадам на интернет магазина на Двете елши. И това ако не е знак на съдбата! Тя ме побутваше по рамото и ми казваше: „Това е за теб.“ Гледах печатите, мастилата, цветните хартии, пънчовете и всичко се запечатваше в мозъкът ми. Тогава си пожелах да имам всичко видяно и да правя онова-моето. Това беше началото на моята цветна приказка без край. Първите две работилнички, на които имах удоволствието да присъствам бяха при тези две елши.
Материалите, които най-напред си купих бяха няколко цветни тънки картончета от книжарницата, от Рали и Ем силиконови печати и фонови гумени печати на дървено блокче, няколко пънча на Марта Стюард, мастила и брокатено лепило. Бях голяма почитателка на златото, но пак след 33-тия ми ЧРД реших, че е безсмислено да му робувам и продадох някои бижута. С парите организирах специална семейна екскурзия до Варна, за да си купя Биг Шот и един шаблон за изрязване от Грета. Каква радост беше! Сега пазарувам основно и редовно от БГ магазините.
Към момента съм горд притежател на много шаблони за изрязване и папки за релеф на Sizzix /любими са ми Bigz/,разбира се имам и такива на други брандове, печати, блокчета с дизайнерска хартия, пънчове, хартиени цветя, панделки, дантели, различни инструменти и т.н. и т.н. Любимите ми цветове са синьо, зелено, лилаво, розово и кафяво във всичките му нюанси.
Без бой си признавам. Член към на клуба на (не) Анонимните Дистресохолици и моят гуру е Тим Холтц. Всъщност съм зависима от доста дълго време и моите цветни дози са вече 22, но има още какво да се желае. В различните дни според настроението мога да съм mustard seed, мога да съм black soot или да си сложа очилата picked raspberry. Тази картичка съм направила само с дистреси, 7 цвята и съвсем малко синя металик акрилна боя.
Как ли да нарека това цветно настроение?
Една от любимите ми техники е топлия ембосинг, това беше любов от пръв поглед. Той е магия!
Мислите ми владее една сравнително нова за България италианска техника Sospeso Transparente, тя не е крафтърска и за сега съм положила само основите, но….не се знае. В нея има обем, ефирност и дава много възможности. Това са картички, в които съм я приложила:
В последно време ми харесва да използвам в проектите си метални елементи, акрилни бои, контури, декупажна хартия, полимерна глина… Все търся нещо ново, което да ме предизвиква и да е по-различно от това, което вече съм правила. Обичам камъчета, перца и да има нещо лъскавко. Разбира се човек не може да избяга от себе си и ми е приятно, когато разпознават моя картичка сред други. Работното ми място е пълен хаос, но винаги намирам това, което ми трябва. То е моето Светая Светих, където изповядвам моята си цветна религия. Не разрешавам на никой да пипа нещата ми. Обичам цапаниците и не ме притеснява, ако съм ходила например на маникюр и след това веднага съм се оцветила с някое мастило или боя, но за мен е задължително всеки проект да е чист-без следи от лепило, без намачкана хартия... Рядко имам идея предварително какво ще сътворя и обикновено „шия на копчето балтон“. Аз забравям вече направените картички и за това всяка следваща ми е като първа и мога и още и още…
Все по-често сама си изработвам цветята- от картон, паус или текстил.
Направих първите си опити за скрапбукинг с две пана:
Първите ми опити за Mixed Media cards:
С моето „Синьо безвремие“ за мен е чест да съм един от победителите в юбилейното картичкофурийско предизвикателство-200.

Понеже още не съм се решила да си купя маркери и да започна с оцветяване, използвам за някои картички декупажна хартия. Тези са ми любими:
Понякога търпя и критики, че нещо не е на мястото си, че е излишно или на някой цветовете не му харесвали. Приемам градивна критика от хора със същото или сходно на моето хоби. А за другите случаи отговорът ми е: Така го вижда твореца! Веднъж ми се случи да чуя как се обяснява, че ръчно изработените ми картички са просто апликации. Определям се като типичен представител на зодия Телец и сега си представете как телеца изпуска пара от ноздрите си и рови прахта с копито. И сега ми се привиждат червени петна!
Дано с времето все повече хора се научат да ценят вложените труд и душа от твореца, качеството на материалите, доставената естетическата наслада и по-различното посланието на ръчната изработка, без значение дали става въпрос за картичка или друго. За мен всяка отделена минута за любимото хоби и подарена уникална книжна емоция си струват.
Аз съм богат човек! Притежавам нещо много ценно-свободата да изразявам себе си чрез правенето на моите картички.
Приказката ми е без край и очаквайте продължение!
А блогът Картичкофурии е като дом. Идваш и си отиваш, но винаги знаеш, че си добре дошъл! Сърдечни благодарности на Деси и Марианка за отделеното лично време.
С това мое стихче ви казвам до нови срещи картичкофурии. Оставяйте следи!
Цветни следи
Нека бъде цветно вдъхновение във всеки миг от нашия живот!
Ръцете да творят с любов и нетърпение, създаващи шедьовър нов!
Хартията докосвам с нетърпение, готова да я претворя.
Създавам малък къс безвремие- следата моя цветна за света!

Благодаря ви за вниманието!

15 юни 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 218 - Обзор

Здравейте талантливи момичета,
припомнихме си малко милите ученически години, цялата еуфория покрай баловете отмина и дойде време да обявя победителя в моето предизвикателство. С голямо удоволствие прочетох и разгледах постовете ви! Благодаря , че участвахте и споделихте емоциите и прекрасните си творения.
Чудих се и се маех и в крайна сметка реших победителите да са двама:

1. Боряна Йорданова с прекрасната си и стилна бална рокля . Боряна, може да си избереш 2 дигитални печата от моите в http://www.tokbobok.com/en/manufacturer/5/marta.html


2 . Анелия Незекова с позитивната си картичка на млада пътешетсвеничка- мечтателка. Анелия може да си избереш- 1 дигитален печат от http://www.tokbobok.com/en/manufacturer/5/marta.html



Отново благодаря на всички и хубава и творческа седмица!
Извинявам се за забавянето!

Моля да се свържете с Тони от http://www.tokbobok.com/.
за да се разберете как да си вземете наградките. Ако изчакате около седмица ще кача и нови картинки , та ще имате малко по-голям избор:)

Марта

Благодарим на Марта за абитуриентското предизвикателство.


Благодарим на всички за участието!

Честито на победителките!


Боряна Йорданова ти си Картичкофурия на седмицата и можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него - КФП 218 - 16-26 май 2014г.
Очакваме твоят разказ за направата чудесната ти картичка на мейла на Картичкофурии.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 1 август.

В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда на участие влизат:

Маги Димитрова


Ilka Petkova



marie


Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 218 - 16-26 май 2014г.