29 март 2014 г.

Картичкофурийско предизивикателство 210 - Обзор

Здравейте Картичкофурии!

Искам да благодаря на всички вас, които успяха да се вдъхновят от темата ми и се включиха в предизвикателството, пожертвайки от стари книги и обеци до етикети от дрехи и панталона на детето. :) Признавам, че темата не беше от най-лесните и стандартните и може би съм ви затруднила, но ме зарадвахте изключително много с картичките си и няма да крия, че бях затруднена в избора.
До последно гледах, препрочитах, отварях, затварях прозорци, но е факт, че всеки път се връщах на един проект- тагчето на 2. Iva.
Металните елементи и чаркове не са нова идея в картичкоправенето, но при тагчето на Ива те имат едно по-различно излъчване. Харесва ми как е съчетала различни стилове в него- синьото и златното заедно с интересните заврънтулки във фона ме отвеждат някъде в Ориента, трудночетливият шрифт напомня за стара разгърната книга, а типичните за стиймпънка зъбни колела на фона на всичко останало са като последните части от отдавна спрял часовник.
Още един участник искам да поощтря за оригинална идея. Много ме впечатли как 12. bejko използва дънков плат в картичката си- страхотен централен елемент е това сърце, макар че ми стана жал за панталонките на дъщеря и. Снежи ще получи от мен нещо красиво за спомен.
Желая вдъхновение на всички!
До нови срещи,
София (Sophie)

Благодарим на Софи за интересното предизвикателство.

Честито момичета!

Iva ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 210 14-24 март 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 23 май 2014г.

Молим победителките да напишат адресите си на мейла на картичкофурии, за да получат наградите си.

28 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 212 - "Пролетен празник"

 Скъпи приятели,с радост ви съобщавам,че започва новото предизвикателсво!
И тъй като вече зимата отмина,цветята цъфнаха,слънцето грее (на моменти) и се чуват птичи песни,то не е трудно да се досетите ,че предизвикателството,което сме ви намислили е вдъхновяващо,пролетно,слънчево и цветно! И  дори при вас в момента да е мрачно и мъгливо, извадете ножиците и лепилата и си създайте настроение(като дъга) с въображение.

Нашата тема,с която ви предизвикваме е "Пролетен празник" .Това може да е Великден,Цветница,Рожден ден на любим за вас човек, Имен ден и всеки пролетен повод, който ще ви накара да се усмихнете. И това е нашата цел, да видим повече усмивки и положително настроение чрез вашите картички ...а дано и ние ви създадем такова с това,което сме ви подготвили за вдъхновение и награда !


 Благодарим на екипа на Greta`s Art за пролетното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 7 април, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.





26 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 209 - Обзор

Здравейте, Картичкофурии! Радвам се, че с предизвикателството „Стара снимка“ успях да провокирам толкова много от вас. Имаше невероятно красиви участия и уникални проекти, а с радост се срещнах и с няколко нови момичета. Благодаря на всички!
Този ваш ентусиазъм  направи изборът ми изключително труден, но все пак наградата ми ще е за прекрасната картичка на Вили (vilini ) 
- многопластова, страхотни текстури, цветови контраст, пеперуди и прелестна ретро атмосфера.
А картичката, която обещах за един от проектите в сепия, реших да изпратя на Bimba Bambolimba,  за да я поощря както за красивото участие така и за творческите търсения.

А за всички останали участници и неучастници съм приготвила още един полезен „подарък“ в сепия, който ще се появи скоро в моят блог.
Усмивки, Кали.

Благодарим на Кали за прекрасното ретро предизвикателство.

Честито на победителките!

Вили (vilini ) ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 209 7 - 17 март 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 16 май 2014г.

Bimba Bambolimba напиши адреса си на мейла на блога - cardsaddicted@gmail.com, за да получиш наградата си.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Христина Гуглова


addii


Adriana


Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 209 7 - 17 март 2014г.

24 март 2014 г.

Картичкофурии ви канят

Картичкофурии ви канят да се включите в нашите предизвикателства и игри, да присъствате на на нашата Трета Национална среща.

ТРЕТА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

26-27 АПРИЛ 2014г.

грТрявна,  хотел "Ралица"

За да присъствате на нея следва да попълните формата за участие, което можете да направите днес до края на деня - 24 март 2014г., като попълните:

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!


Можете да се включите в някоя от интересните работилнички, които ще се проведат там. Повече за тях можете да разбере от Програмата на срещата. Записването става на мейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com или в нашата група във Фейсбук - https://www.facebook.com/groups/132092330296998/.

Предизвикателствата, които текат в момента в Картичкофурии са:

Картичкофурийско предизвикателство 210 "От нищо нещо"
на JIJI/Радостина, в което можете да покажете как от неща, които никой вече не използва можете да създадете красив проект.
Побързайте, защото то приключва днес в 23,59ч.

Картичкофурийско предизвикателство 211 "Искам все да чувам как шепти морето" на Мария, за да ни разкажете колко ви липсва морето и как жадувате отново среща с него.
Очакваме вашите морски мечти до 23,59ч на 31 март, понеделник.

Нашите приятели любители на декупажа каним в нашето Трето декупажно предизвикателство - Великден. Очакваме вашите валикденски творения до 10 април 2014г.
А един от вас, го очаква тази прекрасна награда, подготвена за него от спонсора на предизвикателството

Прекрасна е нали?


Всички любители на игрите и размените каним да се включат в играта, която тече в нашата група Картичкофурийски игри и размени - Моден колаж. Изберете си един моден колаж, създайте картичка, която по някакъв начин да може да се свърже с него - цветово, като тема или елемент и участвайте с нея в размяната. Все още имате време да се включите.
Това е нашата група - https://www.facebook.com/groups/237177903126584/

21 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 211 - "Искам все да чувам как шепти морето..."

Здравейте, мили Фурии!
Радвам се, че отново имам удоволствието да Ви предизвикам. Предлагам да си помечтаем за лятото и морето...

Освен картичката, която съм приготвила за вдъхновение, ми се иска да споделя едно любимо стихотворение на Петя Дубарова:
Чакай, ветре

Чакай, бриз прекрасен, спри се, не отлитай.
С веселите птици в юг недей прелитай!
Ти със своя полъх стопляй снеговете!
Нека в тях да цъфват цвете подир цвете.

Нека няма зима, нека бъде лято.
Пак да ни даряват нивите богато!
Искам все да чувам как шепти морето,
искам все да виждам слънцето в небето.

Очаквам с нетърпение лятно-морските Ви проекти  Няма никакви ограничения за материали, стил и т. н.
Да не забравя... има и награда за победителя!
Мария

Благодарим на Мария за морското предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 198 в предизвикателството КФП 198 - "Картичка без картинка"наSophie. За своята картичка победител тя разказа в ТАЗИ публикация.

Вижте морските картички на нашите Картичкофеи:



Пуст бряг. Шезлонг на пясъка. Боси крака. Шепот на вълните. Хубава книга в ръката. И една студена бира. Ей на това му викам релакс.
На това усещане за тишина и безвремие е посветена моята морска картичка.



…Вдъхновена от едно истинско приятелство между момче и момиче... Той има Рожден ден, а тя иска да го изненада... Тя искаше задължително да има цветя. Не ми беше много ясно как ще вържа цветята с мъжка картичка, ноо от дума на дума тя спомена, че мислила картичката да е с морски акценти, но предпочела цветята... И вдъхновението дойде... Стана много добре според мен... Семпла декорация от красиви жълти цветя в комбинация със естествени миди. ..Аххх как ми замириса вече на море...



Ех, морето... Кой не го обича? Аз го обожавам и чакам с нетърпение да дойде лятото. А дотогава ще си мечтая за слънцето, морето и шума на вълните. И докато се чудех с какво да ви вдъхновя този път, слушайки един от любимите ми испански певци и повлияна от една прекрасна негова песен - Barcos de papel (Кораби от хартия), вдъхновението ми се появи. Една хартиена лодчица като централен елемент, мидички, рапанче, морска звезда...
Темата, която е избрала Мария е прекрасна, така че с удоволствие ще чакам да видя и вашите проекти.


Крайният срок за участие е 23,59ч на 31 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





15 март 2014 г.

Картичкофурии представя ... JIJI/Радостина

На гости в Картичкофурии днес е едно медоносно зайче - JIJI/ Радостина. Вижте нейният интересен разказ за картичките и връзката и с тях.

1. Представете се и разкажете нещо за себе си ?
Казвам се Радостина, но всички ме наричат Джиджи. На 25г съм и живея със семейството си в Цюрих, за сега. Женена съм за най-прекрасния мъж на света - Бебо, с когото сме заедно вече 8г и имаме дъщеричка на 10 месеца – Калина.
Имам се за забавно хлапе, въпреки че никога не съм била от готините деца в училище. ;) Бях си парче задръстеняк и темерут и оттогава не съм мръднала много.

Винаги съм се захласвала по рисуване, но никога не съм се захващала с него, освен в 6-ти клас, когато класен ми беше господинът по рисуване и беше решил, че ще ме праща в Художествената гимназия. :D Откакто открих светa на картичките обаче у мен се събуди пак онази любов по красивите неща и така досега.

2. Какъв ви е ника и от къде произлиза?
Горд притежател съм на псевдонима Джиджи (JIJI). Майка ми казва, че така съм започнала да се наричам, когато съм била на крехката тийнейджърска възраст от 2г.Така ми казват всички, откакто се помня. Реших това да бъде и името ми в блогпространството.

3. Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
Имам блог от 1г насам: honeybunny-jiji.blogspot.com.
Започнах да се изявявам публично през декември 2011, когато Бебо тайно направи ФБ-страничка и качи картичките ми. Още тогава, избрах за аватар една картинка на пчеличка със заешка опашка и уши, която така и не смених повече. Медоносното зайче е и името, което впоследствие избрах и за блога си. Блогът създадох през февруари 2013. Основната причина е, че исках да бъда част от обществото на картичкоправещите. Следях публикациите на момичетата във форума на БГ-Мамма и с нетърпение чаках да покажат творенията си там. Беше ми трудно да следя всички, които исках, а и не всички имаха време да публикуват и там, и в блоговете си. Исках да участвам в игри, почерпки, предизвикателства, та в крайна сметка се реших на стъпката да направя свой собствен блог. 

4. Oт кога правите картички и как започнахте?
От 5 години. По хобито ме запали една моя приятелка и състудентка, която има-няма половин година след това се отказа от картичкоправенето – много долна постъпка. :D Бях убедена, че само рускините правят картички и че в българия за подобно хоби не са и чували. На много по-късен етап открих американския стил. Когато съвсем случайно открих темата в БГ-Мамма, не можах да повярвам на очите си.
Започнах с квилинг и топъл ембосинг. След това открих канали в YouTube (които следя и до сега) с урочета за картички с интересни сгървки и отваряне – интерактивни картички. Те бяха голяма моя страст дълго време.

5. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?
Хобито ми носи наслада за окото и душата. Единственият начин за качествена отмора и абстрахиране от всичко злободневно. Отразява ми се добре.  Невинаги имам време да творя, но да разглеждам красоти по блоговете на момичетата – обожавам! Винаги намирам време, било със сутрешното кафе, докато Калина си играе, било вечер след като я приспя.  Зарежда ме и ме усмихва за целия ден, затова се глезя, поне докато съм в майчинство, после ще му мисля. ;)

6. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?
Хартии, всякакви – структурни, перлени, дизайнерски. Обожавам брадс и висулки и винаги когато пазарувам, проверявам тази секция. Много ефектен и евтин embellishment. <3 Отскоро открих оцветяването с акварелни моливи и съм запалена по картинки за оцветяване - както гумени, така и дигитални. Материали си набавям от български крафти магазинчета, защото обичам личния контакт със собствениците им.  Знам, че всяко начало е трудно и уважавам желанието им да популяризират нашето хоби и да ни дадат възможност да се докоснем до по-„корекомски” материали като тези, които виждаме в чужбинските блогове. ;) Моят начин да ги насърча е да бъда техен клиент. А и асортиментът, който ми предлагат, напълно задоволява некаризната ми крафтърска душа. Освен крафтърски магазини и книжарници, посещавам и месните битаци в Цюрих, има много добри попадения. 7. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички? Квадратна основа, комбинация от оцветена с акварелни моливи картинка, красиви хартии, релеф, шев, връвчица с висулка, малко брадс, течни перли и емайлни точици. Без цветя - не мога нито да ги правя, нито да ги подреждам. От време на време малко златен ембосинг за разкош. ;) Харесвам шаби-шик, натруфени картички с централен елемент контрастно оцветена картинка и много, много изрязани елементи подпъхнати и окичени навсякъде, с вкус. <3 Харесвам пастелни, промити нюанси и тъмни цветове. Не знам дали е стил или жанр, но обожавам да правя бебешки картички.  8. Какво време отделяте на хобито си и ако имахте повече време какво бихте направили? Албуми може би. Но не ми стига времето. Отдала съм се изцяло на малкия змей и ми доставя огромно удоволствие да си играем, да я уча на разни нови неща и да ги заснемам на видео. :D Голямо забавление! За хобито ми остава само вечерта, като открадна малко сън. Имам предчувствието, че като започна дипломната си работа през март, няма да имам никакво време за картичкоправене. И ме е страх от това. 9. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете. Първата ми картичка направих през март 2009г за 3-тата ни годинка заедно с Бебо. Ужасна картичка, която той с огромна любов и гордост пази и виждам всеки ден. Срам, несрам, ще ви я покажа. Мога поне да се похваля с рисувани от мен мечета. :D Другото е под всякаква критика, сами се уверете.

10. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете
Всички картички си харесвам, всички са заредени с мисъл за получателя си и никоя не бих променила на второ четене. От по-старите ми и все още мънички картички (около 7х9см), които много обичам са: Книга за джунглата,
Лосът и Пианото.


Много харесвам картичката с една от феите бебета на Мо – напомня ми на Калина и е с калинки. 


Друга любима ми е „Дядо Коледа идва в града”. Последните две направих за Роси Катрева - по инициативата Pay It Forward 2013 и за Коледната размяна при Картичкофурии. Маме, надявам се и на теб да са ти харесали!  <3
Много си харесвам и джуджето на Мо.

С две думи, тенденцията е да харесвам повече новите си картички, което ме радва, защото означава, че се развивам и усъвършенствам... май. 

11. Вашето мнение за КФ и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали?
За разлика от повечето картичкоправещи, които споделят, че Картичкофурии е един от първите сайтове, които са посетили, аз ви открих на много късен етап. Но откакто открих този блог, не спирам да се възхищавам на умението ви да ни забавлявате, интригувате и предизвиквате по неповторим начин. Няма друго подобно местенце в родното блогпространство. Чета всяка публикация с нестихващ интерес. Изключително много се радвам, че ви има и си пожелавам, а и на вас също, да продължава да ви има!  Продължавайте да се развивате, да интегрирате и представяте родни крафти магазинчета и работилнички. Правете това, което можете най-добре – бъдете спойка на българското картичкофурийско общество, както сте били досега. <3

Поздравчета,
JIJI.

14 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 210 - От нищо нещо

Здравейте отново картичкофурии! Този път реших да ви предизвикам с една много актуална тема не само за пролетта, жената домакиня и пролетното почистване, но и изобщо в световен мащаб - а именно рециклирането на стари материали. Огледайте се и почерпете вдъхновение от всяко едно нещо, което ви заобикаля, стои с дни на бюрото до вас, забравено е отдавна в някой шкаф, а защо не и в препълнения кош с миниатюрни играчки на детето. Може да използвате всичко, за да сътворите нтересен централен елемент или декорация на своята картичка- от стари вестници, списания и платове, всякакви части от метал, пластмаса и стъкло до кулинарни продукти.
Това е моята пролетна картичка с цветя от черупки от шам фъстък:
Авторът с най-оригинална идея ще получи от мен блокче дизайнерски хартии и декоративни елементи, които ще избера специално за него. Очаквам с нетърпение картичките ви!
Софи
Благодарим на Софи за вдъхновяващото предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 197 в предизвикателството КФП 197 - "Бяла магия"наBearkis. За своята картичка победител тя разказа в ТАЗИ публикация.

Вижте какво използваха в своите картички нашите Картичкофеи:


" От нищо нещо"-ех, че интересна тема е измислила Софи:)))Е моята картичка не е от съвсем нищо, но все пак реших да заложа на централният елемен-това прекрасно момиченце, което се подвизаваше на раничката на моята дъщеря точно за първият учебен ден.Вярно, че това беше точно преди 10 години, но аз все още си спомням трепета и вълнението, което изпитвахме и двете през онзи ден.Сърце не ми даде да я изхвърля,и така до днес, когато реших да направя картичка с него.Останалото се вижда -няколко малки пърченца панделка( останали от други проекти) пеперудки, перли иии....... готово.Сега е ваш ред!



Букет от букет
Здравейте,новата темата при Картичкофирии е картичка от рециклирани материали .
За направата на моята картичка използвах материали от букети-сухи цветя,листа,бамбук.
Също така имах събрани камъчета и охлювчета от морето,които ми влязоха точно сега в употреба.
С голям интерест ще следя предизвикателството,темата е много интересна.
Поздрави!



Тази тема ми е много любима. Като един виден Плюшкин си събирам всевъзможни "боклучета", които МОЖЕ да ми влязат в употреба! Е, някои от тях наистина влизат :). Едни от тях са прозрачните опаковки от всякакви неща - от шаблони, от детски играчки, от зарядни...Любими мои картички са шейкърите и затова си пазя цяло чекмедже с такива опаковки. В тази картичка използвах именно една такава. Вътре капчиците роса са също рециклирани - събрах си ги от украсата на сватбата на една приятелка преди 3 години!!! И имам още малко :)
А на вас пожелавам да се вдъхновявате и да откривате скрития потенциал във всяко нещо, преди да го запратите към коша за боклук :)



Крайният срок за участие е 23,59ч на 24 март, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през май 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.





13 март 2014 г.

Второ декупажно предизвикателство - Обзор

Благодарим на всички, които се включиха в нашето Второ декупажно предизвикателство. Видяхме чудесни преобразявания на обикновени и необичайни предмети. Отново затруднихте и нас и журито.
Все пак победителят е един и това Радина Атанасова:
Честито!
Радина, ти печелиш наградата на магазин Идея - Твоето място за творчество - онлайн магазин http://ideahobby.bg/. За да я получиш, те молим да напишеш адреса си на мейла на Картичкофурии.
Освен това твоят проект става Декупажен проект на месеца и можеш да използваш нашият банер, към който да добавиш - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.

В Декупажното трио по реда си на участие влизат:

Величка Динова


Bearkis


артисимо декор

Честито момичета! Вие също можете да използвате нашият банер, като добавите към него - Второ декупажно предизвикателство в Картичкофурии - 10 февруари - 10 март 2014г.


Благодарим отново на всички участници! Каним ви да се включите в нашето Трето декупажно предизвикателство - "Великден". Можете да участвате в него до 23,59ч на 10 април, четвъртък. Очакваме вашите великденски красоти, а един от вас го очаква награда, предоставена от "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/

12 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 208 - Обзор

Благодарим на всички купонджийки, които се включиха в Картичкофурийско предизвикателство 208 - "Купон" на Мигито Петрова.
Време е да обявим победителя и това е:
7. Vanya Evtimova



Честито на победителката!

 Vanya Evtimova ти си Картичкофурия на седмицата 208. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 208 28 февруари - 10 март 2014г.

За да получиш наградата си пиши на мейл  migitopetrova@gmail.com


11 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 207 - Обзор

Здравейте, Фурийки!
Благодаря на всички, които уважиха първото ми участие като ваша вдъхновителка при Картичкофурии. Сигурно очаквате с нетърпение да научите кой печели в предизвикателството, зададено от мен. :) Много чудене, много маене, точно както ви бях заръчала - да направите избора ми много труден. ;)
След много обстойно разглеждане и съветване с Бебо, все още бяхме на различно мнение. В крайна сметка се спрях на Марта и нейните невероятно сладки покани-бухали.

Поздравчета,
JIJI.

Благодарим на JIJI за интересното предизвикателство.

Честито на победителката!

Марта ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 207 21 февруари - 3 март 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 9 май 2014г.

Напиши адреса си на мейла на блога - cardsaddicted@gmail.com, за да получиш наградата си.

В Картичкофурийското трио* избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

shMe



Zara



Stela



Честито момичета! Вие можете да използвате нашият банер, като добавите към него КФП 207 21 февруари - 3 март 2014г.

*Картичкофурийско трио се избира при 20 и над 20 участия в предизвикателството.

10 март 2014 г.

Трето декупажно предизвикателство - Великден

Днес е вторият понеделник на март и е време за Третото декупажно предвизвикателство в Картичкофурии.
Негов спонсор този път е "АМГ Вижън" ООД електронен магазин http://naborsata.com/


Темата на предизвикателството към вас този път е Великден.
Изработете великденски проект - поставка за яйца, а защо не и декупажирани яйца, украса за великденската трапеза, въобще каквото вие решите, но да си личи, че основната му тема и предназначение е Великден и използвайте за целта техниките на декупажа.

А това са вдъхновенията за тази тема подбрани от Картичкофурии от интернет:
От сайта Клуб "Новая Я"


Изработено от Елена Сухенко


ДОМАШНЯЯ ЖИЗНЬ Источник: http://domzhizn.ru/2012/04/dekupazh-pasxalnyx-yaic/
А това енаградата, която ще получи победителат в предизвикателството:


Крайният срок за участие е 23,59 ч на 10 април, четвъртък.

Имате един месец, за да изработите своите проекти.

След това жури ще избира победител на месеца - Декупажен проект на месеца и трио от най-харесани проекти - Декупажно трио.

Искаме да ви представим и дамите от журито, като сме сигурни, че са познати на всички занимаващи се с декупаж:
Донка Мангачева от Хоби Център Кламер
Елена Раличкова от Работилничка 13
Маня Димитрова от Работилничката
Юлия Андреева от July Art магазинче

И като всяко предизвикателство и в това има и изисквания към участниците:

Можете да участвате само с нови проекти, изработени след датата на задаване на предизвикателството.
Снимките на проектите ви следва да са качени в сайтове за снимки или във фейсбук, като линковете трябва са към конкретната снимка, с която участвате или към малък албум, в който да има снимки само на това изделие, с което участвате в предизвикателството. Фейсбук снимките ви трябва да са достъпни от всички.
Към всяка снимка или албум трябва да е написано, че с нея участвате в нашето предизвикателство и да има линк към предизвикателството в Картичкофурии.
Ако имате блог освен линк към предизвикателството можете да сложите и някой от нашите банери.
Няма да се зачитат участия, чиито снимки са недостъпни, качени са в сайтове за съхранение на снимки, където няма възможност директно да бъдат разгледани и нямат описание и линк към Картичкофурии.
Проектите ви трябва да отговарят на зададената тема. Спазвайте и допълнително зададените условия.
Молим да спазвате добрия тон при публикуване на коментари, с които давате мнение за проектите на останалите участници.
Имайте предвид, че трябва да можем да се свържем с вас.


Все още имате време, до 23,59ч днес, да се включите в нашето Второ декупажно предизвикателство.










9 март 2014 г.

Картичкофурийско предизвикателство 206 - Обзор

Здравейте скъпи Картичкофурии!
Извинявайте за закъснението, но целият февруари не бях в София, освен това нямах и компютър и нет.
Едва тези дни успях да разгледам подробно всички чудесни проекти , с които момичетата са се включили в моето предизвикателство. Много благодаря на всички участнички за красотата , която са сътворили. Благодаря от сърце и на останалите вдъхновителки: Катя - Kakichka, Теменужка - nuschinka, Таня - tancheto !
А сега да обявя победителката: наистина всички заслужават и награда и поощрение, но няма да си кривя душата от пръв поглед най-много ми легна на сърцето
6. didSteF

с нейната невероятна, разкошна картичка и не по-малко красивото и затрогващо стихотворение на Мира Дойчинова, с което ни е представила картичката. Чудесна публикация!

Има и още една малка награда за 7. Toni-Tochica . Искам да и благодаря,за нейната прекрасна любовна приказка, която сподели с нас.
Мила Тони за теб ми се иска да направя едно тагче или картичка, каквото избереш ( може да си избереш и цветовата гама ,ако искаш) и да ти го изпратя.
Още веднъж благодаря на всички участници ! Пожелавам ви много вдъхновение , успехи и усмивки!
Мари

Благодарим на Мари за прекрасното любовно предизвикателство.

DidSteF ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 206 14-24 февруари 2014г.
Очакваме разказа за твоята Картичка победител на мейла на блога.
Ти ще вдъхновяваш останалите картичкофурии на 2 май 2014г.