31 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 189 - Обзор

Здравейте картичкофеички.
Може би вече с нетърпение очаквате да обявя победителя в предизвикателство 189-Декември.
Искам да благодаря на всички които се включиха. Чак сега разбирам колко е трудно да вземеш решение когато има толкова уникални творби като вашите.
Няма да ви мъча повече а направо обявямам победителя който е -
Софи!

Прекрасно представяне на картичката!Бях впечатлена от смелоста и креативността на тази прекрасна млада дама, която успя да ме спечели с оригиналните си ръчно шити снежинки .Въпреки липсата на машинка, шаблони и коледни дизайнерски хартии привлече вниманието ми и ме принесе в царството на коледните приказки.
Искам да дам и още една поощрителна малка наградка на Камелия за оригиналната и идея за албум в който да записва всичко свързано с Коледа.
 Желая ви нестихващо творческо вдъхновение и брилянтни проекти които да ви носят радост, щастие и успехи.
Благодарим на Диди Георгиева-didSteFhandmade за декемврийското предизвикателство.

Честито на победителките. 

За да получите наградите си ви молим да напишете адресите си на мейла на блога.

Софи ти си Картичкофурия на седмицата 189.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 189 11 - 21 октомври 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 13 декември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

В Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

Radosveta Beleva 


Стефка



Goldie

Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 189  11 - 21 октомври 2013г.

Каним ви да се включат със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца". Как да направите това можете да научите от ТАЗИ публикация.



25 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 191 "Винтидж - дантела и роза"

Скъпи картичкофурии,
вероятно повечето от вас вече са започнали подготовката за наближаващите коледни празници. Времето навън е още топло и ние решихме да не ви поставяме зимни задачи. Избрахме предизвикателство на тема "Винтидж - дантела и роза"
Необходимите условия са да използвате поне една розичка и парченце дантелка.
Всичко друго оставяме на вашето въображение.
Наградата е ваучер за пазаруване от www.gretasart.com на стойност 15 лв.
Екипът на Greta's Art очаква с нетърпение вашите картички!

Благодарим на Greta's Art за дантеленото предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 4 ноември, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Остават броени дни до края на участието в Картичкофурийски календар 2014г. Очакваме вашите картички до 30 октомври.

Желаещите да се включат със свои картички в благотворителният базар на Фондация "Нашите недоносени деца" могат да научат как да го направят от ТАЗИ публикация.





22 октомври 2013 г.

Картичкофурийски календар 2014г - жури

Мили картичкофурии,
остават броени дни до края на срока за участие с картички в нашият календар. Искаме да напомним на всички, които искат да се включат, а не са го направили още, че крайният срок е 30 октомври.

Картичкофурии търси желаещи да бъдат жури при избора на картичките по месеци. Ако няма да участвате със свои картички, но искате да се включите по някакъв начин, можете да го направите като пишете на мейла ни, че искате да бъдете част от екипа, който ще избира картичките по месеци. Очакваме вашите кандидатури до петък 25 октомври.

Каним ви да ни пишете и колко и какви календара бихте желали, за да знаем колко да поръчаме.
Календарите ще бъдат два типа стенен и настолен. За съжаление все още не можем да ви кажем цени, но до края на месеца ще ви информираме.
Записването за календарите ще става само чрез писмо на имейла на Картичкофурии - cardsaddicted@gmail.com,

21 октомври 2013 г.

Как да си направим ... интересен акцент за картичка от метална капачка

Тове е урок как да си направим много лесен и бърз акцент.

Нужни са ни само капачка за шише, чук , дизайнерска хартия, от която да изрежем подходящ елемент.
Взимаме чукът и започваме да чукаме ръбчето на капачката докато се сплеска,

след което изрязваме кръгче от дизайнерската хартия в подходящ размер.
Залепяме го и отгоре минава с глоси акцент, за по-силен ефект. За няколко минути имаме чудесен акцент за хартиените ни проекти.

 

19 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 188 - Обзор

Здравейте, мили дами :)
Искам на първо място да благодаря на всички, които се включиха в това предизвикателство !
Благодаря ви за прекрасните проекти, с които показахте различните лица на есента.
Малко се забавих с обявяването на картичката, която привлече вниманието ми, защото в момента вкъщи се води варицелна война и малкия е като калинка с тези пъпки *:) happy
Докато оглеждах проектите за момент мислех да не вземам предвид малкото условие, което бях поставила (за квилинг елемента, който да присъства в проекта), защото се оказа че доста хора не са прочели до край условието. Но все пак има и такива, които са използвали квилинга в проектите си. След щателно оглеждане и с помощта на сина ми се спряхме категорично на един проект. Той носи толкова заряд и цветове в себе си, че няма как да се подмине просто така *:) happy Без повече обяснения - победителят в това предизвикателство е Bearkis и нейните есенни листа *:) happy
Прекрасна и много нежна картичка наситена с много емоция, и някак носеща спокойствие и топлина :)

Честито на победителката!

Bearkis ти си Картичкофурия на седмицата 188.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 188 4-14 октомври 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 6 декември 2013г.

18 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 190 - "Сред цветята" - картичка по рецепта

Привет, дами!
Аз съм Златина Ташева и днес съм тук, защото на мен се пада честта да Ви отправя поредното предизвикателство.
Навън уж е есен, а е необичайно студено, мъгливо, мрачно и дъждовно. Струва ми се, че тази година т.н. indian summer (или както ние си го знаем- циганско лято) малко ни подмина. Денят все по осезаемо накъсява, а аз все още копнея за топлината и светлината на лятото и не мога да отворя сетивата си за есенните багри (доколкото ги има).
Повечето от вас вече, със сигурност, са се захванали с коледните проекти, размечтали са се за домашен уют, празнични дни, весела глъч и експериментират със заснежаването и заскрежаването, но... хайде да отложим, поне за малко, защото коледните предизвикателства тепърва чукат на вратата.
Всеки сезон носи своята красота, своите цветове и цветя. Извадете пъстрите флорални хартии, забравете за малко дигитата с плашила и тикви, червените панделки и коледните звезди и нека да си направим по една цветна картичка.
Четете тези редове и си мислите каква ли ще да е темата?

Няма да Ви мъча повече, каня Ви „Сред цветята”.

Предизвикавам Ви да направите картичка по следната рецепта: първо, използвайте поне една дизайнерска хартия с флорални мотиви, второ, прибавете две различни панделки и трето, сложете цветя по вкус, но нека поне едно от тях да е ръчно изработено. А сега идва и най-важното – искам в проекта Ви да присъства нещо лилаво (все пак това е любим мой цвят)!
 
Надявам се, рецептата да не Ви затрудни, а да Ви амбицира, да ми покажете един от друг по-красиви проекти (хм това е малко относително, защото всяко нещо си има собствена красота) и да ме затрудните максимално при избора.
Ако имате повече от един проект, бихте ме зарадвали още повече , Кakichka, за теб става дума .
Ето картичката, с която ще се опитам да Ви вдъхновя:
Пожелавам Ви много идеи, леко творене и незабравяйте да се забавлявате. А за награда ще има изненада. В очакване на проектите Ви съм.

Поздрави и усмивки
Златина

Благодарим на Златина Ташева за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 181 в предизвикателството КФП 181 - "Картичка без мастило"наВени. За прекрасната и картичка, станала победител в предизвикателството тя разказва в ТАЗИ публикация.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 28 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство през януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството.  Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в  едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При  публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното  предизвикателство, в което участвате с картичката си.






17 октомври 2013 г.

Картичка победител 185

Здравейте отново,

Трябва да представя с няколко думи картичката с есенен шейкър елемент, а хич не се сещам за нещо интересно около създаването и.
Предизвикателството беше обявено, а аз нямах намерение да се включвам, защото нямах идея. Денят беше мнооого вертовит и студен и листата се вихреха пред прозореца, носени от вятъра – вече имах идея!
Преди месеци си купих шаблона за изрязване. Харесах му формата на листата и ствола на дървото (все неща с потенциал) и картичката стана на един дъх - рядко ми се случва. След няколко дни зарадвахме с нея една приятелка за рождения и ден.
Честно казано изобщо не очаквах Тони да избере моята картичка, участвах на олимпийския принцип заради участието. В това предизвикателство имаше много интересни идеи и картички и затова още повече се зарадвах като разбрах, че печеля... пък и наградата е страхотна и най, ама най-хубавото е, че си я получих лично! Тони е прекрасна и срещата ни беше толкова хубава и емоционална! А аз за да не съм с празни ръце направих две АТС-та с есенни шейкърчета, едното от които доста прилича на картичката победител.
Ще ви очаквам на 15 ноември в моето пето предизвикателство в Картичкофурии.
Чао!
Te4eto

16 октомври 2013 г.

Втора Национална картичкофурийска среща 5 октомври 2013г - снимките

Както бях писала при обзора сега е момента да ви покажа снимките, които Мариана Димитрова - www.marianadimitrova.com направи по време на срещата.
Това са снимки от първата част на срещата и можете да видите опитите ни да пробваме новата машинка XCut XPRESS на демонстрационният щанд на фирма АМГ Вижън, онлайн магазин naborsata.com.
А също и картичките, които участваха в томболата за спечелването и. Тегленето на самата томбола и победителката в нея Росица Иванова.
Оказа се, че Фейсбук отказва да приеме снимки с такъв размер и затова можете да ги разгледате ТУК в албумът на Картичкофурии в Picasa=

15 октомври 2013 г.

Картичкофурии представя ... Анелия Некезова

Днес сме поканили на гости Анелия Некезова, една много слънчева и талантлива млада дама.
Сега е момента да прочетете какво ще ни разкаже тя за себе си и какво е за нея правенето на картички.

Здравейте, картичкофурии!
Много съм щастлива, да съм тук при вас този месец.
За тези, които не ме познават казвам се Анелия Некезова, зодия дева, на 32 год. от гр.Полски Тръмбеш, но вече много години живея в София. Омъжена съм за един прекрасен мъж, който стоически търпи творческия ми хаос и дори напоследък активно се включва в спешните поръчки. Имам едно страхотно, будно, палаво и много инатливо момче на 2 г и половина. По образование съм географ, а по настоящем работя в склад за лекарства. С картички започнах да се занимавам лятото на 2010 г. почти на шега, попадайки точно тук при картичкофуриите. Няма да забравя, колко впечатлена бях от красотите,които видях, смятах, че никога не бих могла да направя нещо подобно. Почти веднага направих блога си, в който напоследък все по-рядко пиша. Покрай името му няма нищо интересно,защото просто е фамилията ми- http://nekezova.blogspot.com/. Мястото, където публикувам всичко, което правя е страничката ми във фейсбук Handmade-by-Nekezova
Първата картичка, която направих беше с техниката квилинг. Бях я снимала и я показвах на всички- намирах я за много, много красива и оригинална :-)Е ще ви я покажа, но обещайте да не се смеете много,
веднага след това ви показвам и последния квилинг 

Моля, открийте 10-те разлики :-).
С времето започнах да трупам материали, първо се събираха в една малка кутия от обувки, а сега се подвизават под дивана и вече са наистина мноооого. Картичкоправенето ми доставя огромно удоволствие, потапям се в моя свят, и се чувствам щастлива, имам нужда само от малко рок музика и от чаша вино ако творя през нощта или от кафе ако е през деня :-). Докато бях по майчинство беше лесно, но сега откакто се върнах на работа, буквално си крада време от всякъде и от всичко, дори и от съня .Не се оплаквам, ни най малко, смятам, че човек има време за всичко стига да има добра организация.
Както вече казах, всичко започна с квилинга, но като се замисля доста отдавна не съм хващала лентите ( ще се поправя), после дойде манията по печатите (имам над 100),от които само 3 дигита, след тях дойде ред на шарените хартийки (тяхната бройка е над 300 десена), минах през дистресите ( там колекцията ми е скромна само 11 цвята) и накрая дойде Big shot-a и положението излезе извън контрол. Всички, които имат ще разберат постоянното ми желание за нови и нови шаблони, но кой каза, че картичкоправенето е евтино хоби?
Та в този ред на мисли съм ви подготвила едно уроче с подръчни материали. Не си мислете, че съм открила топлата вода ,преди време го бях видяла в нета, но реших да ви го покажа нагледно.

Като се замисля, май нямам любима техника или материал, но имам едно нещо, което е моя запазена марка и това е надписът. Има надпис на почти всички мои картички, с изключение на не повече от 10-на. Иначе обичам да експериментирам, понякога успешно, друг път не дотам :-) Много обичам пъстрите и цветни картички, обсипани с много цветя, но НЕ МОГА да ги правя, и затова обожавам да правя мъжки картички ,защото не изискват много украса.
Ето едни от най-любимите ми картички .





 Скрапбукингът е другата ми страст, но той изисква доста повече време и емоции. На повечето от вас вече сигурно съм досадила с кутиите за бебешки съкровища, но напоследък направих доста от тях .



Ами май, май това е от мен, дано не съм ви отегчила. Ще се радвам да се запозная с повечето от вас и то не само виртуално. Вече намерих няколко души, които определено са от кръвната ми група, и с които ставаме все по-близки.
И накрая искам още веднъж да благодаря на Картичкофуриите за вниманието им към мен като творец и за честта да гостувам в тяхното местенце.
Гуш

14 октомври 2013 г.

Картички за децата - Благотворителен базар на Фондация "Нашите недоносени деца"

Мили картичкофурии обикновено ви каним да се включите в нашите игри и предизвикателства, за да се забавляваме заедно.
Днес искаме да ви поканим да помогнем на деца, които имат огромна нужда от нашата помощ.
Картичкофурии решихме да подкрепим инициативата на Фондация "Нашите недоносени деца", която организира на 14 и 15 декември благотворителни базари във Варна и София с цел събиране на средства в помощ на недоносените деца в България.
За базарите събираме ръчно направени картички, като те могат да бъдат не само на коледна тематика.
Каним всички вас нашите страхотни творящи картичкофурии да отделите от времето си и да помогнем.
Всеки, който желае да се включи може да го направи като пише на мейла на Картичкофурии, за да получи адрес за изпращането на картичките.
За Варна и за всички, които ще изпращат по пощата ще ги събирам аз, Десислава. Като за Варна може и лично.
Желаещите да дарят картички за София и не искащи да се занимават с пощенски услуги могат да ги оставят в Шоурума на АМГ Вижън онлайн магазин naborsata.com на адрес София, кв. Дружба 2,Бл.401А, партер (в ляво от входа на сградата). Те ще ги занесат на базара.
Краен срок за изпращане на картичките 5 декември.
Моля, ако ще се включвате с картички да пишете на мейла при изпращането им.

11 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 189 - Декември

Здравейте хартиени феи!

Аз съм Диди Георгиева-didSteFhandmade.

Благодарение на Роси днес имам честта да задам първото си предизвикателство което е- Декември!

Обичам този месец.Свързвам го с един прекрасен ,светъл и опияняващ празник -Коледа!

Мили мои, покажете своите проекти и разкажете, с какво свързвате месец декември.За какво мечтаете ,какво ви прави щастливи?

За мен декември е- уют, топлина, догарящи свещи.Подаръци, изненади, срещи, картички ,писма.Топло мляко, вино и канелени бисквитки.Искри от фоерверки, блясък по улиците и в очите на малки и големи.

Декември ни приканва да бъдем по-добри, по-щедри, по-благодарни.Той е най-студеният и най-топлият месец-всичко в едно! Носталгия по детството, по това какви бяхме, какво търсихме, в какво вярвахме.По онова утре, което все търсим и все не достигаме.Едновременно край и ново начало.Ех, ако можеше цяла година да е -Декемврииии....................хи хи хи май доста се размечтах:))))

Ето и моята картичка -вдъхновение( която направих специално за вас) и едни забавни малки шапчици за елха.Можете да видите урочето за тяхната направа в блога ми.

Няма да ви ограничавам с нищо-творете на воля и се забавлявайте!

Картичката или проекта който ме впечатли най-много, ще получи от мен ваучер за пазаруване от българско крафт магазинче на стойност 15 лева.

Приятно творене и успех на всички!Очаквам с нетърпение проектите ви!

Прегръдки

Диди

Благодарим на Диди за декемврийското предизвикателство.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 180 в предизвикателството КФП 180 - „Използвайте любимата си техника” на Росица Катрева. За своята Картичка победител тя разказва в тази публикация
.
Крайният срок за участие е 23,59ч на 21 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.





9 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 187 - Обзор

Здравейте, сръчни и търпеливи картичкофурии!
Радваме се да видим, че пергаментовото изкуство придобива все по-голяма популярност и благодарим на всички, които въпреки ангажираното си ежедневие намериха време и за малко нежност и красота.
Вашите предложения илюстрираха разнообразните техники, теми, идеи и приложения на пергамано-техниките в изработката на картички. Събудихте възхищение не само в нас, но и във всеки, видял творенията ви. Ахкахме и охкахме при всяко ново предложение, но най-много овации събра картичката с теменужки на Величка Петкова.

Благодарим на всички, които успяха да се включат и се надяваме скоро да ви предизвикаме отново!

Крафт Фактори

Благодарим на Крафт Фактори за вдъхновяваващото предизвикателство.

Честито на победителката!

Величка Петкова ти си Картичкофурия на седмицата 187. Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 187 27 септември 7 октомври 2013г. За да получиш наградата си, напиши адреса си на мейла на блога.

8 октомври 2013 г.

Картичкофурийски календар за 2014г - удължаване на срока до 30 октомври

Сега, когато вълненията покрай срещата отминаха искам отново да ви напомня за нашият Картичкофурийски календар за 2014г.
За да участвате е необходимо само да подберете от снимките на вашите картички тия, които според вас отговарят на някой от месеците в годината и да ни ги изпратите на мейла на блога. Няма ограничение в броя на картичките, с които ще участвате.
Срокът, който беше 15 октомври го удължаваме на 30 октомври. Надявам се все пак да стигне времето и на издателството да подготви календара.

За да оценим вашите участия ще съставим жури, което ще избере победителят за съответният месец.
Така избраните победители освен с картичката си ще могат да участват в календара и с кратка информация за себе си - име, мейл, адрес на блога.

Молим участниците в нашият Картичкофурийски календар да напишат публикация за него в блога си, да поставят снимката от тази публикация като банер и да харесат страницата ни във Фейсбук -  Картичкофурии.

Надяваме се до 1 декември нашите календари да са готови и вие да можете с тях да зарадвате своите близки и приятели. Ще могат да бъдат поръчвани на мейла на Картичкофурии или чрез съобщение на страницата ни във Фейсбук.

Искаме специално да благодарим на нашите първи трима участника - kalina malina, Te4eto и KalySto, чийто прекрасни картички можете да разгледате вече качени в съответните албуми:

ЯНУАРИ

ФЕВРУАРИ

МАРТ
АПРИЛ
МАЙ
ЮНИ
ЮЛИ
АВГУСТ
СЕПТЕМВРИ
ОКТОМВРИ
НОЕМВРИ

ДЕКЕМВРИ

Картичка победител 181

Привет, сръчни момичета!
Ако се чудите коя съм, то сега бързо ще Ви кажа. Аз съм Златина Ташева и се появявам тук за малко, за да Ви разкажа за моята картичка, която бе избрана за победител от karti4kata( Венелина Иванова) в Kaртичкофурийско предизвикателство 181.
Влизам в ролята на разказвач и започвам от самото начало. Реших да нарека тази картичка „Нетърпеливата картичка”. Имали ли сте момент, когато Ви хрумва определена идея за визията на една картичка, минава през ума Ви, намира си едно местенце, загнездва се там и започва да изплува пред очите Ви във възможно най-неподходящото време? Питате се сега: кое време може да бъде неподходящо? Ами за всяка една картичкофурия това е времето, когато има толкова много други неща за правене в ежедневието, че всъщност няма свободно време. Та така и с моята картичка- идеята за нея се зароди много спонтанно и доста бързо имах концепция как ще изглежда, но съвсем нямах намерение да бъде картичка без мастило. Тогава се появи предизвикателството на karti4kata-Вени и малко промени плановете ми. Казвам малко, защото в картичката ми щях да използвам мастила, но не и оцветена картинка. Момичета оказва се, че една картичка може да мине и без намесата на дистрес мастила, акварелни моливи и алкохолни маркери( тука сигурно се усмихвате). И нали мастилата бяха забранени, вкарах в употреба течните перли, с които оцветих цветчето, а също така и спиралата за декорация. Да си призная -последната операция не беше никак лесна, голямо мазане падна, но пък мисля, че се справих добре. Останалото го виждате: една малко странна форма, която се получи в резултат на нетърпението ми да използвам новия пънч, малко ръчно правени цветчета и течни перли, глоси и камъчета.
Радвам се, че картичката ми се е харесала на karti4kata и се надявам да сте я харесали и Вие. Очаквам Ви с нетърпение в предизвикателството на 6 декември, защото още от сега съм Ви замислила забавна тема!

Поздрави и усмивки
Златина

7 октомври 2013 г.

Втора национална среща на майсторите на картички - 5.10.2013 - Обзор

Здравейте мили картичкофурии,
Първо искам на патерици да ви честитим Световният ден на картичкоправенето и да ви пожелаем да сте все така креативни, изпълнени със свежи идеи и вдъхновения, да ви стига времето, а и финансите, за да можете да създадете още много от приказнокрасивите неща, които правите.

5 октомври мина, а с него и нашата така много чакана и желана среща.
Благодарим на всички, които се включиха и направиха този ден наистина празничен.
Ето това сме почти всички участници в срещата.


Какво може да се каже за самата среща. Беше изпълнена с много положителни емоции и смях. Учихме се една от друга, споделяхме и се забавлявахме. А нали това е най-важното, което искаме да ни се случва, когато се срещаме с хора, с които споделяме една и съща страст - правенето на картички.
Тук е момента да изкажем специални благодарности на фирма АМГ Вижън, онлайн магазин naborsata.com, които се включиха в срещата с представяне на новите продукти на фирма XCut и ни показаха най-различни, пънчове, инструменти за рязане и най-вече новата А4 машина XCut XPRESS. Друго си е да видиш и да пипнеш с ръка.
По време на срещата бяха изтеглени двете томболи на АМГ Вижън. Едната, която бе организирана специално за срещата във Варна и за която всички, които желаеха да се включат донесоха изработени от тях коледни картички.
Наградата за тази томбола беше нова машина XCut XPRESS и я спечели Росица Иванова - goldie. Можете да видите малко снимки от тегленето на томболата и получаването на наградата.






А това е приказната зимна картичка, с която Роси участва в томболата.

Втората томбола на АМГ Вижън, която те теглиха във Варна бе с имената на всички, които са станали последователи на страницата им и са споделили за това във Фейсбук. Победител в тази томбола стана Таня Христова - Tangenta 7. Тя спечели ваучер на стойност 50лв. от онлайн магазин naborsata.com.
Честито на победителките.

Специални благодарности и на варненските картичкофурии Калина Павлова - KalySto, Вили Митковска - Vili, Росица Иванова - goldie, Нели Иванчева - Nelly, Ирина Кирякова, на Юлия Андреева - July Art магазинче и Мариана Манолова - Krissbal , които преодоляха своите притеснения, за да споделят с всички участници в срещата своят опит. Благодаря ви момичета.

Благодаря и на Мариана Димитрова - www.marianadimitrova.com , която направи прекрасните снимки в този пост и още много други, които ще ви покажем скоро. Мариана се занимава със снимане на сватбени тържества, детски празници и въобще всякакви семейни събития. Можете да разгледате чудесните снимки, които прави на сайта и.

Благодарим и на собстваниците на Идея Хоби - ideahobby.bg, фирма Ахава - онлайн магазин uau.bg, Работилница Фантазия - www.workshopfantasy.com, Работилничката и Работилничка 13, които също уважиха нашата среща с присъствието си.

И така Втората Национална среща на правещите картички 5.10.2013г Варна е вече в историята. Очаквайте още снимки от нея скоро.
А какво ще кажете, да почваме ли да мислим за следващата? ;)

6 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 185 - Обзор

Здравейте, мили ми творящи дами (засега няма господа, но може и това да се промени).
Време е да обявя победител в моето предизвикателство Шейкър картичка, а изборът беше много труден.
Отчасти и затова отлагах, все не можех да реша. Триумях се между проектите на 8. Kakichka, 10. Te4eto и 12. Goldie, и накрая реших сърцето да ме води и да избера картичката, която подхожда най-много на моя стил и на мен самата.
Това е Есенното дърво на Те4ето.


Благодаря на всички за участието, страхотни проекти. Особено ме впечатлиха Какичка и Голди с различните си интерпретации на тема шейкър, както и Зара с нейната рамка за снимка, но, за съжаление, наградата е само една. Ето я и нея:


Благодарим на Тони-Точица за шейкър предизвикателството.

Честито Те4ето! Ти си Картичкофурия на седмицата 185.  Можеш да използваш нашият специален банер като добавиш текст КФП 185 6-23 септември 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 15 ноември 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.

5 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 186 - Обзор

Здравейте мили момичета,

Изключително съм щастлива, че дойде момента да обявя победителя от предизвикателството „Бабината къща”.

Първо искам да благодаря на всички ви, които се включихте в това предизвикателство. То беше първото за мен, така, че изключително много се вълнувах всеки път щом някоя от вас публикуваше картичката си в него. Участията в предизвикателството не бяха много на брой, но за сметка на това всичките бяха уникални. Всяка една от вашите картички беше достойна да бъде победител. Ето защо ми беше изключително трудно да избера една - единствена. След дълги размисли и страсти, победителя в Картичкофурийско предизвикателство 186 „Бабината къща” е
Irina Kirqkova.



Нейната картичка ме впечатли с изключително нежното съчетание на цветове. Много ми харесаха саксиите с цветя, повтарящият се елемент на калинка, ключето и разбира се входната врата, която води към широките и необятни поля. Честито Ирина!

А, ето какво какво съм подготвила за победителката:


Още веднъж благодаря на всички момичета за участието. Пожелавам ви, здраве, лични и професионални успехи, и много творческо вдъхновение!

D.Veselinova


Благодарим на Дани -
D.Veselinova
за интересното предизвикателство.

Irina Kirqkova.
ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 186 20 септември - 7 октомври 2013г.

4 октомври 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 188 - Цветовете на есента

Здравейте, феи на картичките и красотата :)
Днес не мисля да ви затруднявам много, затова и не съм мислила някаква завъртяна тема (макар че имах нещо на ум, но си викам хайде в това студено време да не ви тормозя много :) ).

Едва ли ще изненадам някой, ако ви кажа че искам да ми направите нещо на есенна тематика, или с есенни цветове - жълто, оранжево, кафяво, малко зелено, червено и така нататък :) Сещате се :)

Нямам претенции за тематиката на картичката, но искам цветовата гама на есента да е спазена и разбира се има една уловка :) Нека има елементи направени с квилинг :) Какво ще направите като форма си е ваше решение.

Аз ви предлагам две картички със слънчогледи. Едната е сватбена, другата за рожден ден с едни сладки истински жълъди :)




Наградата разбира се ще е свързана с квилинга, но ще има и щипка изненада :)
Желая ви много творчески идеи и вдъхновение :)

Благодарим на Вени за есенното предизвикателство.
Тя стана Картичкофурия на седмицата 178 в предизвикателството КФП 178 - „Картичка без дизайнерска хартия” на Ирина Кирякова.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 14 октомври, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 3 януари 2014г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Нека заедно създадем наш Картичкофурийски календар за 2014г. Как можете да се включите в него ще разберете като прочетете ТАЗИ публикация.