30 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 184 - "Здравей, училище!"

Здравейте!
Прекрасното лято вече си отива, а с него и безгрижната ученическа ваканция. Предламе ви едно предизвикателство, с което ще поздравим децата със започващата учебна година и ще им пожелаем успех в училище.
Темата е "Здравей, училище!".
Това означава, че може да направите картичка не само за първолаче, а за всеки ученик. Условието е едно - още от пръв поглед да се разбира, че картичката е свързана с училище. Подробностите оставяме на вас и сме убедени, че отново ще ни изненадате много приятно.
Приятно майсторене!
Нашето вдъхновение са две сладки моливчета,
а наградата е ваучер за пазаруване от Greta's Art на стойност 15 лв.


Благодарим на Greta`s Art  за училищното предизвикателство.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 9 септември, понеделник.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.






23 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 183 - „Летни изкушения”

Здравейте Картичкофурии,
Казвам се Вера и имам и за мое голямо удоволствие дойде ред и на моето предизвикателство, но първо искам да ви се извиня за закъснението! То беше предизвикано от най-малкото ми момченце, което ми счупи апарата, а с моя късмет издирването на някой, който да ми даде такъв за да снимам картичката и наградата се усложни предвид факта, че хората плъзнаха по почивки! Както и да е – мисията е изпълнена
Искам предизвикателството да е олицетворение на онова от лятото, което е изкушение за вас! Може да е някаква храна, или място, или забавление! Не ви налагам никакви ограничения относно материалите, техниката и изпълнението! Имате пълна свобода да пресъздадете вашите „Летни изкушения”!!!
И не на последно място – наградата! За онази феичка от вас, която спечели има блокче с цветни хартии от Papermania на морска тематика !
Ще очаквам творенията ви с нетърпение!

Благодарим на Вера за лятното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 161 в предизвикателството КФП 170 - "Използвай копчета - Button art" на Тони-Точица . За своита картичка тя разказва в "Картичка победител 161".

Крайният срок за участие е 23,59ч на 2 септември, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 8 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.

Каним ви да се включите в нашата Втора Национална Картичкофурийска среща, която ще се проведе на 5 и 6 октомври в град Варна, хотел Персей. За повече подробности и за да попълните формата за участие, моля прочетете ТОЗИ ПОСТ.





21 август 2013 г.

Картичка победител 180


Здравейте, мили Картичкофурии!
Толкова съм радостна и щастлива днес, че не зная от къде да започна представянето на картичката-победител.
Като за начало искам да благодаря на Роси и Боян за прекрасната изненада и незабравимото изживяване което ми подариха.Макар, че не се познаваме лично с Роси, тя стана моя любимка още щом се включи при мен в играта"Предай нататък".Започнах да следя блога и .Виждах как от начинаещ се превръща в един истински крафтър с голям талант и ентусиазъм, фея която ме зарежда с добро настроение и вдъхновение винаги щом надникна в блога и.Затова не можах да устоя на предизвикателството което съвпадна и с един чудесен повод: Рождения ден на съпруга ми.
Дълго мислех с какво да участвам.Не бях творила от няколко месеца ( поради здравословни проблеми) и нямах почти никакви материали. Не минаваше и ден обаче в който да не надникна в любимите блогове на всички вас-феи с идеи и сръчни ръчички.Вие ми давате сила и кураж да продължа да се боря въпреки трудностите които съдбата ми поднася.Преди две години, когато още нямах блог и качвах картичките си в Snimka.bg едно момиче случайно ми каза за Картичкофуриите.От тогава това местенце е едно райско кътче, което не бих заменила с никое друго.Щастлива съм, че днес мога да споделя всичко това с вас и нямам търпение да се видим на срещата във Варна, за да обменим опит и идеи.
Картичката "Пожарникар" направих с много, много любов за един много скъп за мен човек-съпругът ми.Преди време, когато се бях зарибила по гоблените, все ме питаше кога ще ушия и за него.Е то така си и остана-с питането.:))
Сега обаче бях твърдо убедена, че ще го изненадам с нещо скромно, но от сърце.Избрах прекрасните хартийки на Papermania " All aboard "подарък от невероятната Шми.Първо подбрах тях, след това си разпечатах картинката с пожарникарчето и надписчето.За съжаление, не помня от къде съм ги свалила, защото имам навика да се ровя из нета и да записвам всичко което ми хареса.Отварям толкова много прозорци, че накрая и аз самата се обърквам и забравям какво търся:)
Идеята за гел-картичката ми се въртеше в главата много отдавна.Първата такава видях в блога на Вили и бях очарована.Придържах се и към това клипче в YouTube което също ми е любимо.

Кутсузлукът дойде, когато трябваше да напълня кесийката с гел.Както бях писала в блога си хукнах в 21:30h
и се смях до пръсване, когато се прибрах и установих, че вместо син гела се оказа лилав:)След няколко неуспешни опита да го оцветя с настъргани пастели и сенки за очи се примирих.Надявах се любимият ми да разбере защо водата с която пръска пожарникарчето не е синя:).
За оцветяването какво да кажа-то се вижда:).Оцветено е от дете в детската градина:))).Кати не си единствената, която не може да рисува-и аз съм в кюпа с теб. И да се оправдая............дано Дядо Коледа бъде така добър и ми донесе маркери или машинка.Обещавам да слушам:))))!!!!!!А вие?
Е хайде скъпи мои ...............това е от мен!Не забравяйте да надниквате в блога ми защото октомври месец ще бъде пълен с изненадиииииииииии..........................:))))))ОБИЧАМ ВИ!
Диди

20 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 179 - Обзор

Време е за победителят в Картичкофурийско предизвикателство 179 " Картичка Оправяй се бързо!("get well soon")" на Ем и Двете Елши.
Победителят е № 10 - nuschinka:


Честито на nuschinka :

Благодарим на Ем и Двете Елши за романтичното лятно предизвикателство!

nuschinka ,ти си и Картичкофурия на седмицата! Можеш да използваш нашият банер в блога си, като добавиш КФП 179 26 юли - 5 август 2013г. Пиши на boudicaart@googlemail.com за повече подробности относно наградата ти.

17 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 180 - Обзор

Здравейте, мили хора!

Какво да ви кажа? Напълнихте ми душата с красота. Много се постарахте и ми показахте прекрасни проекти. Благодаря ви с цялото си сърце, че не само не подминахте моето предизвикателство, ами и се постарахте максимално да се затрудня с избора на победител. Честно ви казвам, ако имах възможност, бих дала награда на всяка една от вас, защото сте прекрасни творци. Бъдете живи и здрави и продължавайте да творите красоти. В този забързан, луд и на моменти ужасен свят има нужда от хора като вас, които да създават красота и да вдъхват надежда, че не всичко е мрачно и сиво.
Нека все пак кажа кой е победител. Прегледах и изчетох всички неща по няколко пъти, но просто, когато всичко те кара да сияеш е много трудно да кажеш това е най-хубавото. И реших, че нямам друг избор освен да помоля Боян, да изтегли едно листче с малките пръстчета. Детето беше бекрайно щастливо като гледаше как разбърквам билетчетата преди да му поднеса купичката. После го гоних до кухнята, за да взема изтегленото, но това е друга тема. И така..... Победител в Картичкофурийско предизвикателство 180 – „Използвайте любимата си техника“ е ......
Да ви кажа, днес като се разхождах.... Хахаха... Няма да ви мъча повече. Диди Георгиева- това си ти, мила. Участие номер 31. didStef бе изтеглено от ръчичката на Боян.


Честито, Диди! Много ми хареса картичката за твоят съпруг. Много си се постарала и се е получило едно бижу. А за гела се смях много, признавам. Продължавай да твориш, а аз ще чакам твоето предизвикателство.
Ами това е от мен. Целувки и прегръдки на всички вас. Направихте ме безкрайно щастлива и понеже тази година Росалинда става на цели 30 години, от сега мисля с какво ще ви предизвикам. Затова проверявайте от време на време моето местенце. ;)
И какво си помислихте. Чао! Чао! И Готово. Е, не. Исках всички вие да имате нещо за спомен от мен и моето първо предизвикателство. Затова ви направих една „стара“ картичка, за да може като се запраши да не личи ;). Можете да си я изтеглите и ако решите може и да я принтирате. Надявам се да ви хареса. Скромно, но от сърце!
Ваша лудачка - Росалинда
Благодарим на Роси - Росалинда, за чудесното предизикателсто!

didStef ти си Картичкофурия на седмицата . Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 180 2-12 август 2013г.Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 11 октомври 2013г.

 За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.

Благодарим на всички, които се включиха. Приказни неща сте измайсторили момичета. Много ни затруднихте при избора на триото. И се пак в Картичкофурийското трио избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

...Just Me...

KalySto


Vania Art

Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 180 2-12 август 2013г.

16 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 182 - „Морето, ах морето”

Здравейте любими мои Фурии!
Горещ летен поздрав от мен, Kakichka. Повечето от вас ме знаят като стопанката на Къщичката http://kakichka.blogspot.com/, но напоследък страдам от раздвоение на личността и се подвизавам още под името Кат от Картишоците. http://kartishok.blogspot.com/ . Освен с честите ми участия в любимите картичкофурийски предизвикателства (Деси, трябва да помислиш за лимит специално за мен) се опитвам в новия ми блог да ви „сдъвквам и изплювам” полезна информация свързана с правенето на картички. Помагат ми още няколко талантливи мацки, така че наминавайте да ни виждате какви ги вършим там.
Пиша този текст на фона на прекрасната едноименна песен на Тони Димитрова „Морето, ах морето”

Отпуска съм, стягам багажа за отпътуване и вече си мечтая за …..Не, не е морето. Аз хич не съм му фен така че тази година ще лиша и децата от това удоволствие, за сметка на толкова любимите и зареждащи ме Родопи.
Надявам се поне вие да се смилите над тях и да им сътворите по една морска картичка, да има за какво да мечтаят до следващата ваканция.
От мен имате за вдъхновение един бърз кораб, който цепи смело красивото океанско дъно и обещание за попътен вятър.

Наградата няма да ви показвам сега, но обещавам ще се постарая да не е само мидички и пясък, а по-скоро да прилича на заровено в пясъка пиратско сандъче пълно със съкровища.
Целувки от мен и моите деца и чакаме с нетърпение творенията ви.

Благодарим на Кати за морското предизвикателство!

Тя стана Картичкофурия на седмицата 170 в предизвикателството КФП 170 - "Букви" на Деляна.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 26 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 1 ноември 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.






15 август 2013 г.

Втора Национална Картичкофурийска среща - 5 октомври Варна


Помните ли това?
Сигурни сме, че го помните, а ние си го преживяваме отново и отново...
Освен, че поддържаме пламъка на хубавия спомен ние си мислим за Новата среща.
И така дойде време да обявим, че такава ще има и то много скоро.

Днес в денят на Варна ви каним да се съберем отново на  5 октомври 2013г., Световният ден на картичкоправещите, събота, във Варна, морето......и картичкофуриите отново заедно.

 Какво по-хубаво от това?

Датите са 5 и 6 октомври,  а мястото е Парк Хотел Персей, Варна.
Това е сайта на хотела - http://www.briz1.org, където можете да разгледате и да научите повече за него. Цените, по които ще става настаняването можете да видите ТУК, като важат цените извън сезон. Хотелът се намира в рамките на града и до него има удобен градски транспорт.

Програмата на срещата е в процес на изработване и ще бъде публикувана по-късно.

Това, което ние от варненската група искаме да ви предложим е да си организираме на срещата нещо като малки седянки по интереси. Например за дистрес мастила, за маркери Спектрум, за хартиени цветя. Въобще да се учим взаимно една от друга.

Ако вие имате и други идеи и предложения ще се радваме да ги споделите с нас и да ни помогнете заидно да си организираме една интересна и забавна среща.

И така:

ВТОРА НАЦИОНАЛНА 

КАРТИЧКОФУРИЙСКА СРЕЩА

5 - 6 октомври 2013г.

гр Варна

Парк Хотел Персей

Каним всички, които ще присъстват на срещата за попълнят формата за участие. На нейна база ще се направят резервациите в хотела и ще се вземат решения за протичането на срещата.

Молим да попълнат формата не само тези, които ще се настанят в Парк Хотел Персей, но и живущите във Варна, а също и тези, които ще използват друг начин за настаняване. 

ФОРМА ЗА ПРИСЪСТВИЕ!

Можете да се обръщате с всякакви въпроси на мейла на Картичкофурии. За срещата ще бъде съобщено на страницата ни във ФБ, в Консорциума на картичкофеите и в групата във ФБ създадена за предищната среща.

14 август 2013 г.

Картичкофурии представя ... Росица Катрева

Днес на Картичкофурии гостува една много мила и талантлива дама. Много ни е приятно, че ни гостува Росица Катрева.
Вижте какво разказва тя за себе си и за хобито:

1. Представете се и разкажете нещо за себе си ?
Здравейте, прекрасни феи. Казвам се Росица Катрева и знам, че вече голяма част от вас ме познават, макар и повечето само виртуално. На 29 години съм и имам едно прекрасно момченце- Боян. До мен стои прекрасен мъж, който е моята упора във всичко. Благодаря на родителите си за всички жертви, които са направили, за да съм това, което съм. Благодаря и на по-големият си брат за грижите към мен. Съжалявам, че се е налагало да поема наказанията, но това е тежката участ да си по-големият (винаги ти си виновен ) .
Обичам да чета, да пътувам, да гледам романтични филми и с това да спомагам фабриките за производство на салфетки и носни кърпички да не фалират, обичам да забавлявам хората край мен, влизам в роли и понякога имитирам доста добре.

2. Какъв ви е ника и от къде произлиза?

Представям се с името си- Росица Катрева. Обаче има опровержение и на това. Кое всъщност е моето име? Преглеждам аз коментарите на последната си публикация и какво да видя. Коментар на английски и хоп обръщение Iveta. Викам си – Просто са копирани изреченията, но не е сменено името с моето.... Е да, ама не .... Нов коментар и пак обръщение Iveta. И отново... И лампата ми светна. Избирам аз да преведа страницата на английски и... O, чудо!... Iveta Katrev блесна пред очите ми. И си викам: Пууу! Тъкмо да накарам английските ми кръстници да ми купят някоя друга ризка, a то какво било.

3. Имате ли блог и кой е той, кажете нещо интересно относно създаването на блога си?
Имам блог да- http://theworldofotusscops.blogspot.com/
От къде идва Otusscops и защо избрах да кръстя блога си theworldofotusscops? Otus scops на латински означава Чухал (граблива птица от разред Совоподобни). Той е една от най-дребните сови (дължина на тялото 19-21 см. и тегло 75-85 гр.). Обожавам сови, бухали и всички пернати от тези семейства. Имам си скромна колекция - направени от естествени материали, от глина, бижута и продължавам да си я обогатявам. Това мое увлечение ми беше достатъчно, за да реша да си кръстя местенцето на тях.

4. Oт кога правите картички и как започнахте?
Картички правя от 2012 година и то от края на годината. Включих се в една група Дамски клуб „Искам да ми покажеш“. Там се запознах с много талантливи дами и дори с някои от тях си станахме много близки. Почти няма ден, в който да не се проверим как сме, творим ли, децата добре ли са и така. Много е хубаво да срещнеш, макар и понякога само виртуално, човек с твоето хоби и интереси. А когато пък са няколко, веселбата е пълна.

5. Какво ви носи хобито и как се отразява на ежедневието ви?
Прекрасно е човек да има хоби. Може и повече от едно, както и аз. Не е казано, че трябва да си супер професионалист и всички да говорят за теб и да си нечий гуру. Просто да си отделиш време, за да си направиш нещо само за теб, да разтовариш, да изразиш себе си, чувствата си, мислите си.
Има много талантливи хора, които така и не показват творбите си. На тях ще кажа: Споделяйте ги! Дайте им шанс да видят бял свят. На моменти забелязвам покрадваща се злоба и завист, без които не може, но няма смисъл от това. Всеки е това, което е. Прави това, което може и колкото може. Не мисля, че трябва да се опорочава красотата, а тя повярвайте ми присъства дори и в нещото, което мислите за много грозно. Погледнете го пак. То си има своят чар, просто трябва да се открие. Затова не се притеснявайте да показвате творбите си. Някои хора се раждат с голям талант, други не чак толкова. За всички нас има място под това небе, затова не се притеснявайте.

6. Имате ли любим/и материали и как и от къде си ги набавяте?

Харесвам всички материали и основно си ги набавям от българският пазар. Някои неща поръчах на брат ми (той живее в чужбина ), не защото няма да пристигнат и тук, но просто ги намерих на много изгодна цена. От скоро правя поръчки и в един английски сайт.

7. Предпочитаният от вас стил и техника на правене на картички?
Всичко ми харесва. Това е една магия. Гледаш, гледаш, заразяваш се и искаш да продължиш да гледаш и искаш да си избереш най-красивата, но следващата и тя е красива. И всички са различни и уникални. И всяка е направена по различен начин. И опитваш от всичко, докато намериш себе си. Аз все още не съм се насочила към точно определена техника. В момента повечето картички са с оцветени дигитални печати. Това е модата и е много забавно. Определено мога да кажа, че много ми допада техниката 3D Paper piecing, но обичам и всички други техники.

8. Какво време отделяте на хобито си, и ако имахте повече време какво бихте направили ?

Ползвам моментите, в които нямам домакинска работа или крада от сънят си. Но дори и за половин час да е, никога не пропускам да му се отдам. Страхотно е усещането да се потипиш в твоя си свят и да си освободиш душата. Да дадеш свобода на мислите и ръцете си, да притаиш дъх и да изчакаш, за да видиш какво ли ще се получи този път и каква ли картина ще оживее.

9. Разкажете за своята първа картичка и ако искате можете да я покажете.

Ох, леле.... Моята първа картичка беше всъщност картичка с чантичка за бонбонки. Не се смейте много. Нямах никакви материали, а много исках да участвам в първото предизвикателство на Дамски клуб“ Искам да ми покажеш“. И започнах да мисля какво мога да рециклирам. Опаковъчна хартия от подарък, една стара папка с по-твърди корици, и един плик с прозорче от сметката за телефона. Ами да ви кажа честно, аз си бях доволна. Може да не са първа хубост, но са си мои и съм ги направила с желание.

10. Картичката, която считате за най-хубава, заредена с най-много емоции, значеща най-много за вас. Кога и по какъв повод я направихте? Покажете я ако желаете.

Аз си обичам всички картички, защото те са си мои рожби. Винаги ги правя с огромно желание и от сърце. Прилагам само някои тях.
Картичката за рожденният ден на моя мъж. Момченцето със самолета на Мо толкова много ми легна на сърцето, защото и аз и мъжът ми сме големи фенове на самолетите (особено той ). Това беше и първата картинка от оцветените с алкохолни маркери, която си харесах.
Прилагам и още няколко картички. Пак казвам не са шедьоври, но това съм аз и толкова мога.



11. Вашето мнение за КФ и въобще какво значи блога за вас и какво бихте ни пожелали?
Искам да ви благодаря още веднъж от сърце за милата покана да ви гостувам. За мен беше истинско удоволствие. Пожелавам ви да сте здрави, защото няма нищо по-важно от здравето. Пожелавам ви много положителни емоции, много късмет и безоблачни дни. Благодаря за това прекрасно местенце, за трудът, който полагате да го поддържате винаги на ниво, заредено с позитивна енергия и несекващо вдъхновение.

10 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 178 - Обзор

Здравейте картичкофеички,

ето,че дойде ред да обявя и победител в КФП 178 - Картичка без дизайнерска хартия.

Първо искам да благодаря на всяка от вас,която се включи в предизвикателството.

Сътворили сте прекрасни картички без да използвате красивите дизайнерски хартийки.

Така затруднихте и моя избор за победител.

И той е разкошната сватбена картичка на Veni.


Честито Вени!
Ти си Картичкофурия на седмицата 178.
 Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 178 18-29 юли 2013г.
Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 4 октомври 2013г.
За да получиш наградата си напиши адреса си на мейла на блога.


В Картичкофурийското трио, избрано от Картичкофурии по реда си на участие влизат:

D.Veselinova 

goldie 


Ганима 


Честито момичета. Вие можете да използвате нашият банер за трио като добавите към него КФП 18-29 юли  2013г.

9 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 181 - "Картичка без мастило"

Здравейте!
Аз съм karti4kata, или Вени и днес имам честта да ви предизвикам за първи път. Не съм мислила дълго, каква да е темата. По стечение на обстоятелствата датата на предизвикателството почти съвпада с моя рожден ден, затова от вас искам да направите картичка за празника ми. И за да бъде по интересно имам едно условие. С риск повечето от вас да ме сметнат за луда, ще си призная, че не съм голям любител на печатите. И така моето предизвикателство към вас е "Картичка без мастило", а именно без печати, без надписи, без оцветени картинки, също така без дистрес и топъл ембосинг. Във списъка "без" ще прибавя и акварелните моливи. Много "без" стана, но пък има такова разнообразие от други техники, които може да използвате. Изгарям от любопитство да видя творенията ви! Победителят ще избера аз, а наградата е ваучер на стойност 15 лв. Ето и картичката, с която ще се опитам да ви вдъхновя:
Приятно картичкофурийстване!

Благодарим на Вени за интересното предизвикателство.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 169 в предизвикателството КФП 169 - "От игла до конец" на Ем.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 19 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 18 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.





5 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 177 - Обзор


Здравейте фурийки!
Моля,да ме извините за закъснелия обзор,много се размекнах в тая жега:))
В КФП-177"Лятна градина"-победителят е №17-Лина,чиято картичка ме грабна със  своята сладка мечтателка в тревата!

Имах силни колебания...и любимци...,но тя се доближава най-много до темата.Честито от мен!!!
Наградата е скромна,освен листа и дребни джунджурии,но е от сърце-казах,че е изненада-,моя изработка, и бих желала да я ползва с удоволствие,за разните джунджурии!!!
Хубави летни дни на всички!
Бисерка/Bearkis
А ето и нея:

Честито!
Лина ти си Картичкофурия на седмицата . Можеш да използваш нашия специален банер като добавиш текст КФП 177 12-22 юли 2013г.Очакваме твоето представяне на Картичката победител.
Твоето вдъхновение ще предизвика останалите картичкофурии на 20 септември 2013г.
 За да получиш наградата си те молим да напишеш адреса си на мейла на блога.

2 август 2013 г.

Картичкофурийско предизвикателство 180 - Използвайте любимата си техника

Здравейте, творящи с ръце от сърце от мен Росица Катрева. Безкрайно съм щастлива, защото за първи път ще имам удоволствието да ви предизвикам да запретнете ръкави и да ми сготвите най-добрият си специалитет. Искам още веднъж да благодаря от сърце на shMe, затова че сред толкова прекрасни проекти избра моето тагче/ книгоразделител.
Дълго мислих каква да е моята рецепта, по която да творите. Понеже август месец е най-отпускарският, реших да не ви ограничавам. Нека всеки ми покаже техниката, която най-много обича. Дали ще изработите картичка, таг,книгоразделител, ATC, скрапбук страничка или каквото още ви хрумне, за мен няма да има значение. Искам да стане пъстро и цветно и да видим различни проекти и стилове. Понеже много обичам да се смея, да разказвам вицове и да влизам в роли, ако имате желание да разкажете и някоя комична ситуация от вашето ежедневие или пък някой виц, ще ме направите безкрайно щастлива.
Тъй като все още не знам колко и какви участия ще има (Моля се да са повече от едно.), и тъй като не знам какъв проект ще ме впечатли най-много, реших наградата да е ваучер за пазаруване от български крафт магазин на стойност 15 лева. Така ще съм спокойна, че победителят ще е доволен със сигурност.
Ето и моето вдъхновение за вас. Картичката е направена по два урока, но се отбийте в блога ми, за да видите кои са те.

Пожелавам ви приятно творене, а аз нямам търпение вече да видя и прочета с какво ще ме изненадате.

Благодарим на Роси за предизвикателството, което ни отправя.

Тя стана Картичкофурия на седмицата 167 в предизвикателството КФП 167 - "Третия рафт, в ляво - голямата кутия..." наShme.

Крайният срок за участие е 23,59ч на 12 август, понеделник.

Победителят от това предизвикателство ще задава свое предизвикателство на 11 октомври 2013г.

Моля, да участвате с НОВИ КАРТИЧКИ, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващо. При публикуване на участие в блога си добавяйте линк към съответното предизвикателство, в което участвате с картичката си.