30 юни 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 4

30 юни е и е време за новите дебютанти в блога Картичкофурии.

Днешните дебютанти са:

kami_bonbona с прекрасна морска картичка в предизвикателство 22 Мъжка картичка на Ади. Това е Албумът на Ками, където можете да видите и други направени от нея красиви неща, не само картички.


chona с две много красиви картички в предизвикателство 22 Мъжка картичка на Ади.





Ани или Yellow
от бг-мамма с много оригинална бирена картичка в предизвикателство 22 Мъжка картичка на Ади.


Мила с прекрасната разгъната картичка албум, подарък за съпруга и в предизвикателство 22 Мъжка картичка на Ади. А това е нейният блог - Mila's gadgets



Gery
с първо участие в предизвикателство 19 Нежност и любов... на Двете Елши.


Pepi с блог FunkyStyle. Нейното първо участие е в предизвикателство 22 Мъжка картичка на Ади.


Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства. Надявам се, че освен дебютанти ще станете и постоянни участници.
Ако желаете можете да използвате нашият банер, като добавите текст 15-30 юни 2010 към него.

26 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 22 - Обзор

Дойде краят и на Картичкофурийско предизвикателство № 22 Мъжка картичка зададено от Addii .
Оказа се, че мъжката тема се радва на голяма популярност. В предизвикателството бяха включени 44 картички от 30 картичкофурии. Благодаря на всички за участието и за прекрасните картички.
Победителят в предизвикателството е:

Това е Юлия Вълчева - July art

Честито Юлия! Ти печелиш прекрасната награда на Ади и ставаш Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш банера, като го добавиш в блога си, заедно със следния текст КФП №22 18-26 юни 2010г.
А това са всички чудесни картички на участниците в това предизвикателство:


Каня ви да се включите в предизвикателството на Двете Елши, което този месец е Моето лято!
Неговият краен срок е 12,30ч в събота 3 юли. Не пропускайте шанса да спечелите прекрасните релефни пеперуди.

25 юни 2010 г.

КФП № 23 Моето лято!

Моето лято!

Ето, че е лято! Надали има човек, който да не чака с нетърпение лятото. Защото лятото е времето за почивка, за екзотична екскурзия с любимия човек, за посещение при баба и дядо на село или просто за отдих със семейството и приятелите.
Тази седмица съм в едно лятно настроение. Може би, защото съм затрупана с работа и чакам почивката с такова голямо нетърпение. А може би просто, защото ми се иска да имам повече време за себе си. Една моя добра приятелка казва, че обича лятото, защото то й дава възможност да остане насаме със себе си.
Лятото ни връхлита с пълна сила! Някои вече заминаха и се върнаха, други тепърва заминават, а трети все още планират къде ще отидат това лято.
Ето и вашата задачка - чисто и просто покажете с картичка какво ще бъде вашето лято тази година. Може би планирате почивка на морето, разходка с лодка или може би балон, планинска хижа, или пък нещо по-различно и дръзко? Може би просто ще се върнете по родните си места, за да се видите с роднини и стари познати? Или пък ще направите нещо щуро като да идете до морето на стоп? Претворете лятната почивка в картичка, която да споделите с нас.

Пускайте линковете си до другата събота на обяд. Наградата ще бъде дадена на избрана от нас четирите (Светла, Ем, Рали и Гери)картичка или проект. Могат да участват само нови картички или проекти – такива, които не са публикувани вече на вашите блогове. Критериите за оценяване са следните:

• До колко се доближава и отговаря на идеята и темата на предизвикателството
• Цветово съчетание – усет за съчетание на цветовете
• Съчетаване на елементите
• Оригиналност на проекта
• Прецизност

МОЛЯ ВИ, ПУСКАЙТЕ СНИМКИ, НА КОИТО СИ ЛИЧИ КАКВО Е СНИМАНО. Разбираме, че не всеки има добър фотоапарат, но поне трябва да се вижда самата картичка. Тя може да е прелестна, но ако снимката е много лоша, няма да можем да я оценим подобаващо.

Ето я и наградата - новите релефни пеперуди на Двете елши - два комплекта - общо 60 пеперуди, 5 различни вида, 12 цвята!




И вдъхновение от нас:

Светла - морска картичка:



Ем - почивка на полянка в планината:



Рали:


Гери:




Пожелавам ви едно прекрасно лято
и много слънчеви дни от мен Ем

Благодаря на Двете Елши за лятното предизвикателство.

Очакваме вашите картички до 12,30ч в събота 3 юли.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 22 Мъжка картичка, зададено от Ади.
. Крайният му срок е 12,30 в събота 26 юни.

19 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 21 Обзор

Дойде време и за обзора на 21-то Картичкофурийско предизвикателство - Картички с източни(азиатски) мотиви на Злати. Оказа се, че азиатската тема се хареса и направихте чудесни картички.
Участваха 15 картичкофурии с 22 картички. Благодаря на всички за участието.
А ето и победителят определен от Злати с помощта на Рандом генератора.

Това е Те4ето, а това е нейната много красива и оригинална картичка



Те4е, честито. Освен наградата на Злати ти като победител ставаш и Картичкофурия на седмицата. Можеш да използваш нашият банер, като добавиш към него КФП №21 11-19 юни 2010г.
А това са всички картички на участвалите в предизвикателството:


Не забравяйте да се включите и в 22-то Картичкофурийско предизвикателство - Мъжка картичка зададено от Ади. Вижте нейните варианти на мъжка картичка и чудесната награда, която дава.

18 юни 2010 г.

КФП № 22 Мъжка картичка

Днешното предизвикателство е от Addii .
Нещо не успях да я засека онлайн, за да напише тя текста на предизвикателството, затова го пиша аз.
И така 22-то Картичкофурийско предизвикателство е Мъжка картичка.
Картичките, които правим обикновено имат за получатели жени, деца или цялото семейство. У нас като цяло рядко някой подарява картичка на мъж. Може би сега е момента да променим това. Тази седмица предизвикателството съвпада и с така популярният в англоезичния свят празник на бащата. Така че това е предизвикателството към вас направете картичка за вашите мъже, бащи, братя, приятели, дори шефове, въобще направете мъжка картичка.
Това са прекрасните картички вдъхновение на Ади:




А това е нейната награда за победителя:

Много интересно предизвикателство. Крайният му срок е 12,30 в събота 26 юни.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 21 Картичка с източни (азиатски) мотиви на Злати То приключва в 12,30 в събота 19 юни.

15 юни 2010 г.

Картичкофурийски дебют - 3

Днес отново е ден за представяне на нашите дебютанти.
Този път имам и една чудесна новина за тях. Всеки Картичкофурийски дебютант ще има възможност да удостовери своят дебют с нашият нов банер

А сега днешните дебютанти. Това са:
mal4eva с прекрасна, много нежна и елегантна картичка в предизвикателство 19 Нежност и любов... на Двете Елши.


Юлия Вълчева с блог July art, която освен дебютантка в 19-тото предизвикателство Нежност и любов... на Двете Елши, бе избрана от тях за победител и стана Картичкофурия на седмицата. Това е нейната картичка - победител.



Lidiya с две много красиви картички в предизвикателство 19 Нежност и любов... на Двете Елши.


Ianina с картичка с две много сладки котета в 19-тото предизвикателство Нежност и любов... на Двете Елши.



Рени с блог ИДЕИ БЕЗ КРАЙ... с чудна картичка със стомна в 20-тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно мотиви на Те4ето.



bearkis с блог artwork, която участва не с една а с цели 5 прекрасни и много оригинални картички в в 20-тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно мотиви на Те4ето.



Благодаря ви за участието в Картичкофурийските предизвикателства, благодаря за красотата, която създавате и споделяте с нас. Много се радвам, когато освен дебютанти ставате и постоянни участници в картичкофурийските предизвикателства.
Моля, използвайте нашият банер.

12 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 20 - Обзор

Приключи и 20 - тото Картичкофурийско предизвикателство Картичка с етно елементи, зададено от Те4ето. Оказа се, че това предизвикателство ви затрудни, но въпреки това в него се включиха 12 картичкофурии с 45 картички и то много красиви и оригинални картички.
Благодаря на всички за участието и за труда и старанието, които вложиха в своето участие в това предизвикателство.
Победителят е:

Това е картичката на Suzi

Suzi, освен че печелиш наградата на Те4ето ти ставаш и Картичкофурия та седмицата и можеш да използваш банер, като добавиш към него КФП №20 4-12 юни.
Освен наградата на Suzi, Те4ето ме помоли да съобщя, че ще има още една награда и тя е за Creative за красивите пропити с български дух картички, с които участва в това предизвикателство.
Аз мисля, че имам адресите и на двете ви, но ако има някаква промяна мола пишете на мейла на блога.
Честито момичета и благодаря на всички участници, чийто прекрасни картички можете да видите в слайда.


Не забравяйте да се включите и в 21-то Картичкофурийско предизвикателство - Картичка с източни (азиатски) мотиви зададено от Злати (skylife или Тини-тин). Вижте и прекрасните вдъхновения на Злати.
А на 15 юни, ще можете да прочетете отново кои са Картичкофурийските дебютанти за началото на юни. Ако искате да сте един от тях можете да се включите в новото предизвикателство до 15 юни.

11 юни 2010 г.

КФП № 21 Картичка с източни (азиатски) мотиви

Здравейте, аз съм Злати (skylife или Тини-тин).
Тази седмица дойде и моят ред да ви предизвикам. И се надявам темата да ви хареса (а тайничко се надявам и малко да ви затрудни).
До сега имахме теми за цветове, за момченца и момиченца, буболечки и какво ли още не. Предизвикателството от миналата седмица беше свързано с бита и културата на нашият народ. И по странно стечение на обстоятелствата – съвпада като замисъл с темата на моето предизвикателство, а именно – източни (азиатски) мотиви.
Всички сме гледали филми, предавания, чели сме книги или сме гледали по телевизията за всички онези далечни, непознати страни. Япония, Китай, Корея и техните навици, история, култура които за мен са странно привлекателни, непознати и вълнуващи.
Гейши, самураи, нинджи, дракони, йероглифи, лилии, фенери и всички останали символи (та дори и всички онези манга младежи, които са така популярни), свързани с традициите на тези култури...това като цяло е предизвикателството за тази седмица.
Ето и малко вдъхновения от мен:




И макар, че предизвикателството е малко нетрадиционно, наградата е съвсем...хм...да кажем – тривиална. Но мисля, че ще зарадва някого изключително много



Ами това е от мен – не си губете времето в четене, ей, бързо хващайте ножиците, хартиите, печатите и каквото там имате под ръка и започвайте, че няма време ;-)
Злати, благодаря ти за предизвикателството.
Предизвикателството си е наистина предизвикващо, а подаръкът е чудесен.
Крайният му срок е 12,30ч в събота 19 юни.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 20 Картичка с етно елементи на Те4ето То приключва в 12,30 в събота 12 юни.

6 юни 2010 г.

Картичкофурийско предизвикателство № 19 - Обзор

Показахте ни прекрасни творения, преливащи от любов и нежност! Радваме се, че успяхте да предадете чрез творенията си представата ви за тези прекрасни чувства и то успявайки да излезете извън традционните символи и цветове.

Победителят в предизвикателството е Юлия Вълчева с уникалния си проект - картичка! Невероятно се е получило - оригинално, стилно и стоплящо душата! Скоро ще ти пратим наградата. Честито!




Отново благодарим на всички ви за това, че ни правите съпричастни на вашия творчески ентусиазъм и вдъхновение!
Слънчеви усмивки,
Рали

Честито! Юлия вие сте и Картичкофурия на седмицата и можете да използвате нашият банер като добавите КФП №18 28 май - 5 юни 2010г.

Не забравяйте да се включите и в 20-то Картичкофурийско предизвикателство - Картичка с етноелементзададено от Te4eto

4 юни 2010 г.

КФП № 20 Картичка с етно елементи

Здравейте и от мен Te4eto
Ето, че е мой ред да ви предизвикам.
Дълго мислих какво да бъде – да не е много лесно, за да има предизвикателство все пак, но и да не е толкова трудно, че да се откажете от участие. Да е интересно, неочаквано и да дава възможност за развихряне...
Везните натежаха в полза на картичка с етноелемент заради книгата, която много харесвам и избрах за награда и защото сме българ(к)и, и защото фолклора ни е прекрасен и още много защото...
Ще направя едно уточнение – не е необходимо цялата картичка да в етностил, достатъчно е да има такъв елемент, за да се зачете картичката ви при жребия, но все пак трябва да е лесно откриваем.
А това е моята картичка за вдъхновение. Момата е на Евгений Босяцки.


Вече вие сте на ход и нямам търпение да видя какво ще ми покажете .
Наградата е този Албум плюс още нещичко, което ще запазя за изненада.




Благодаря на Te4eto за предизвикателството.
Много интересно предизвикателство и много красив подарък.
Крайният му срок е 12,30ч в събота 12 юни.

Моля, да участвате с нови Картички, създадени през седмицата след задаване на предизвикателството. Ако може добавяйте всяка картичка като отделен линк. И моля с картичка участвала в едно Картичкофурийско предизвикателство да не участвате в следващото.

Искам да напомня, че все още имате време да се включите и в Картичкофурийско предизвикателство № 19 Нежност и любов... на Двете Елши То приключва в 12,30 в събота 5 юни.